XMery Merhaba kızlar hangi markaları aldınız acaba yada memnun kaldiklariniz varsa yazabilirmisiniz bende alışverişe basliycam haftaya 😍
ncbkyaa XMery şampuan vs falan mustela set aldım ıslak mendilde sleppy yei çıkan natural olanını aldım
Bysima XMery tamamını dalin aldım bebek bezi haric onu sleepy aldim bakalim bezde yarayacak mi öyle bisey de var
MHMA XMery internetten aldık ama hangi site hatırlamıyorum. Karşılaştır bütün siteleri ona göre al çünkü fiyat oynuyor baya
Haribo42 XMery bebek yagini pek onermiyolzr gozenek tikiyor diye ama losyon alabilirsin mustelaninki cok guzel
gLycn_ Trendyolda mustela set halinde var piyasaya göre uygun mu acaba alan oldu mu daha önceden https://ty.gl/0fj6fngg
didemzgypn XMery şampuanı hipp aldım ıslak mendil uni baby aldım losyon içinde bu kaç marka var aklımda aldıklarımın doğal içerikli olmasına dikkat etmeye çalıştım ama mustelanın ürünlerinide tecrübeli anneler tavsiye ediyorlar.
Yesimeliz Mustelanin icinde neler var kizlar yazabilirmisiniz cunki bazi setlerde sampuan yok hangisini aldiniz