Fndksr Gzmtmc ben ennson 5000 diye biliyorum muayene 200 tl ödüyorum bu hafta detaylıya gideceğim o da 650 tl
Suprizhamile sibelkck31 canım benim özel sigortam olduğu için ben sadece 15 TL katkı payı ödüyorum normal muayene ne kadar bilmiyorum malesef
hellomum Fndksr benim de aldığım fiyatlar bu şekildeydi ama doğumum ağustosta görünüyor şimdilik o zamana fiyat değişebilir dediler
Alevcannn Bahar hanima iyi yazanlara gercekten cok sasiriyorum. Demekki sizin sorunsuz hamileliginiz varmis. Bahar Ergenin ihmaliii bilgisizligiiii tecrubesizligiii yuzunden benim oglum suanda engelli ve bunu dogumda gordu anladi bizden sakladi. Ustelik.biz aylarca oglumun aglamasi yuzunden hastanelerde surunduk ve bizi abartsiz hastanede surunurken haftada en az iki uc defa gordu yinede gizledi. Cunku dava acariz diye coktannn korkmaya baslamisti. Bastan beri riskli hamileligim vardi teklif ettigim halde ciger gelistirici yapmadi!!! Plasentada kanama kenarda baslarsa durdurabilir ama ortada baslarsa dekolman olur once bebek sonra anne olur bunu bilmeyen doktora iyi diyosunuz ya cidden sasıyorum. Ozel hastane doktorlarinin tuzagi tatli dildir insan cani cok ucuz degildir kanmayin
tk95 joki mayısta aradım Haziran bası dediler şimdi de hazıran sonu mu olmuş ben gebe değilim ama pcoluyum tüp bebek sürecim var iyi ki beklemeyip değiştirmişim doktorumu
joki tk95 nisanda yazmışım mesajı, biz hekimimizi değiştirdik ama Bahar hanım haziranda başlamıştı, odasında görmüştük. Belirsizliktense doktor değiştirmek daha iyi oldu.
Merveardabayram joki değiştirmekle iyi yapmışsınız çünkü hastaneden ayrıldı bizde kaldık öyle ortada doğumu sorduk istediğiniz hastanede gelir yaptırırım doğumunuzu dedi 😔çok moralim bozuk şimdi bahar hanımla devam mı etsem 29 haftadayım hangi Dr doğru düzgün ilgilenirki bilmiyorum 😔😔😔siz kime gidiyorsunuz
joki Merveardabayram aa ayrılıyor muymuş hastaneden? Kötü olmuş sizin için. Ama ya Neslihan hanıma ya da Şeyma hanıma yönlendirirler, ikisi de iyi hekimler. Bahar hanım hangi hastaneye geçiyormuş peki?
joki Merveardabayram üzülmeyin, her işte bir hayır vardır, Bahar Hanım benim 3. Doktorumdu, şimdi 4. Doktorum Şeyma Hanımdayım, diğer hekimler de Bahar Hanım kadar güleryüzlü ve ilgili. Pozitif kalmaya çalışın 🌼
Merveardabayram joki öyle olmaya çalışıyorum ama 7. Ay bitti artık sona doğru hangi Dr ne kadar ilgilenir bilmiyorum
Unlukacar Merveardabayram ben Pendik Medical park da Şeyma Araz a gidiyorum aksi bi durum olmadıkça normal doğum taraftarı kendisi 5.ayımız çokda memnunum