25agustos Sabahtan beri göğsümün altında mideminn sağ tarafında batma var. Hareket ettikçe ağrıyor. Gaz desem değil çünkü sabit yerde duruyor. 29+3 deyim. Ne ağrısı olabilir bu.
bicirinannesi 25agustos ben de çekiyorum bu agrıyı canım. Kaburgalardan kaynaklı. Bebek büyüdükçe baskı yapıyo
lilamom 25agustos kaburga agrisi canim benimde gecen gun basladi bebek buyuyp yukari ciktikca oluyo pozisyonuna dikkat et azalir, boyle batar gibi gaz sikismasi gibi oluyo ama degil dik durmaya calis kollarini dirsek hizasinda tut uzan geciyor genelde
Okyanusolmak 25agustos bir kaç defa ben de çektim. Batıyı ağrıyo. Geçti sonra. Seni şişerecek ağır yemekler yeme o zaman daha rahat geçiyor
bicirinannesi 25agustos normal canım. Ben doktora söylemiştim daha da artacak demişti bana. Agrım olunca uzanıp elimle ovalıyorum biraz rahatlıyorum. Maden suyu da rahatlatıyor hergüm bitane içiyorum
bicirinannesi 25agustos ooo masallah🤗 faydalı ama afiyet olsun. O agrı misafirlikte bile durdurmuyor valla ya. Çok kötü ama sanırım yapcak pek te bişey yok🤷♀️