Kaderalev Kızlar yardımcı olun denıze gıdicem gırebılırmıyım denıze temmuz da tatıle gıdıcem bu haftada denıze gıdıcem temmuzdada 10 gunluk denıze gıdıcem gırebılıyomuyuz
2prensesannesii Kaderalev 19 haftalik gebeyim pazar günü doktorumu arayip sordum kanaman ve sancin yoksa gir ama islak mayo ile kalma dedi. Girdim bisey olmadi şükür yani bir problem olmaz doktoruna sor canim
Aysemlg Kaderalev ben sordum girme dedi riskli bir durumum da yok aslında giremiyorum deniz bana bakıyo ben denize bu sıcaklarda serinlemenın tek yolu ama izin yok🥴🥴
Gizemabc Kaderalev merhaba, ben bayram tatilinde 3 gün boyunca her güm denize girdm. 12+2 haftalık hamileyim. Doktorum havuzu hijyenik bulmadığını ama denizin hareket etmem açısından yararlı olacağını söyledi, bir sakımca görmedi.
Mervednr Kaderalev bende girdim denize yanımda yedek bikini vardı denizden çıkar çıkmaz duş alıp kuru mayoyu giydim ıslak olan kuruduktan sonra da tekrar girdim yine aynı şekilde kuru mayomu giydim hemen. Islak kalmamaya özen göster çok iyi geliyor deniz bi sıkıntın yoksa rahatlıkla girebilirsin
Beklenenan Bwmen bayram da girdim canım tabi önceki gi i öyle cok suya dalmadim ya da yormadım kendimi ama yüzdüm. Denizden hemen sonra da duş aldım asla ıslak bırakmadım. Biseu olmadi şükür. Kac haftaliksin canim
Kaderalev Beklenenan 15 haflık yenı gırdım pazar denıze gıdıcem temmuzdada tatıle kontrolume cok var doktorada sormayı unuttum
Beklenenan Kaderalev 22 haftalik girdim bende bisey olmaz Allahin izniyle dikkat et cok yorma kendini birde ıslak kalmamaya özen göster ki mikrop kapmayasin
1Tecrubesizannee Ben girdim bir sorun olmadi ama idrar yolu enf varmış biraz agrım oldu kasiklarimda ve belimde
Ikbalper Kaderalev Ben doktoruma sordum canım denize girmemde bir sakınca var mı diye. Sorun olmayacağını söylemişti 🤷♀️
Mummyy Doktor denize girebilirsin ama dalma demişti ve bacakta kramp olma riski olurmuş oyüzden yalnız girme biri olsun mutlaka yanında