Smile Kızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne alemde ? Bide rahatsızlıklarınız olmaya başladı mı ? Benim gece burnum kuruyup kanıyor 🙄
Gunesimveben Smile ayni sey bende de oluyor ara ara. Tuzlu seyler cok yeme bide asiri sicakta yatma. Tansiyon yükselince oluyor.en azindan bende boyle. Ben bunlara dikkat edince hic sikinti yasamiyorum. Kendi evim merkezi sistem canini cikarana kadar yakiyorlar petekleri kendi evimde yatamaz olmstum kapi pencere acik surekli en azindan evin sicakligini kontrol edebiliyorum suan yoksa kalamiyordum evde
CeylinEsila Smile 29 haftalık oldum. Yürürken zorlanmalarım başladı. Ayakta kalamaz oldum. Ve tabi gece uykusuzluğum😖 ağlayacam artık uykusuzluktan. Çok minnoşuz yinede sağlıkla alayımda kucağıma bunlar geçicek diyorum
Gunesimveben Smile olabilir. Bnm peteklerimde suluk var ama fayda etmiyor. Isterseniz akşamları yatarken petegin uzerine islak havlu koyun o bi nebze daha iyi
KbraGltekinKaraka Benimde gece kramplar giriyor bacağıma son 3, 4 gündür ve bacak agrısı yaşıyorum uyurken uykumdan uyandırıyor . Onun dışında pek bir rahatsızlığım Yok çok şükür . Ara ara kasık agrısı oluyor ama oda normal diye düşünüyorum 😊