35ilknur35 Çatlaklar içim ne kremi kullanıyorsunuz benim göğüslerimde olmaya başladı sizde var mı kızlar
Fasulyem22 35ilknur35 istersen daha önceki çatlak postlarına bak bayağı krem önermişlerdi orda daha faydalı olur daha çok seçenek gorursun
GoncAli 35ilknur35 bio pil ve lierac ilk hamileliğimde de kullandım ikisi efsane. Maddi müsait değilsen sadece bio oil al efsane nemlendiriyor canm ve sıfır çatlağım. Gerçi çatlak isi biraz derinin sikiligi ile alakalı. Bide genetik sanırım. Ama en aza indirmiş olursun önlem almakta yarar var. Göğüslerim çatladı yazdın ne kadarlık hamilesin ve kac kilo aldın
Bysima 35ilknur35 bulduğun her yağı sür diyecem ama bebek yağını hergun sürersen cildini esnetir tabi su icmende çok önemli her yönden
Fasulyem22 35ilknur35 susam yağı kullanan var lierac kullanan var mustela kullanan var hindistan cevizi yağı kullanan var badem yagi kullanan var saf zeytinyağı kullanan var bende eyüp sabri tuncerin doğal zeytinyağlı kremini kullanıyorum bugünde lierac alicam birini sabah birini akşam sürücem hatırladıklarım bunlar
Fasulyem22 35ilknur35 rica ederim ama bence şu içmekte çok önemli şu içmezsen cilt kurur kurursa da daha kolay çatlar aklında bulunsun 😊
35ilknur35 GoncAli 10+6 haftalığım ama ilk başlarda çok büyüme oldu şuan büyüme veya hassasiyet kalmadı ama kenarlardan başladı çatlama önlem alıyım dedim
FSCMK 35ilknur35 ben 16 haftadan beri badem yağı sürüyorum her yerime göğüslerime felan şimdi 24 haftalığız birşey yok çatlak felan inşllhta olmaz badem yağı öneririm hem ucuz hemde iyi
[silindi] 35ilknur35 38 haftalık oldum bugün. 10. Haftadan itibaren soğuk sıkım saf hindistan cevizi yağı kullandım.saf ev yapımı zeytinyağı kullandım.frei öl çatlak önleyici kullandım.Bilimum nemlendirici krem kullandım.ve bunları sabah akşam düzenli bir şekilde sürdüm.ve şuana kadar sadece 10 kg aldım.Sonuç mu? 37. Haftada çatlamaya başladı karnım ve engel olamıyorum.Anlayacağın derinle ve genetiğinle alakalı.eğer çatlayacaksan istediğini yap gene çatlıyorsun.
Smyrna35 Lierac, kakao yağı ve vazelin kullanıyorum vazelin inanılmaz nemlendiriyo dene derim suan 36 haftalıgım cok şükür hiç çatlamadım insallah böyle devam eder
Princess1 35ilknur35 frei öl hamileler icin catlak onleyici yağ düzenli olarak kullanımda catlamama garantisi veriyor 30. Haftada henüz çatlağım oluşmadı