Gamzeus Ben 12+6 günlüğüm yemek yenince hemen çıkıyor göbeğm ama sabah yok. Ne kadarlıkken bebekten dolayı çıkar
cansuuhakann Gamzeus Bebek 6.ayda göbek deliğinin üstüne çıkar. Benim 23-24 de çıktı. Tabi bunda sporcu olmamın da etkisi var. Yani kişiden kişiye değişiyor. Ama şu zamanlarda çıkan göbeğin hazımsızlık , şişkinlik , yediğin yemeğin göbeği. Çocuk değil :)
zynpgdkl Gamzeus 18+6 haftalığım karnım hiç çıkmadı daha bazen kafama takıyorum karnım niye büyümüyor diye ama genelde 6. Aydan sonra karın çıkıyormuş
Deletedmom143 Gamzeus 6 aydan sonra cok buyuk sekilde buyudu😂😂ya kendimde tuhaf oldum Bpyle diyildi ama karnim diye.
Gamzeus cansuuhakann pilatesciyim ama hamileliği öğrenince bıraktım şimdi yeniden başlayacağım. 13. Hafta olunca. Yemek yiyorum cevrem göbeğin çıkmış diyo sabah oluyor göbek yok oluyor 🙂😂
cansuuhakann Gamzeus doktor öyle dedi bana valla. Sporcu olduğun için karın kasların sıkı ondan çıkmıyor dedi. Bence tekrar başlayın derim. Ben hamilelikte bıraktım sporu 😬
zynpgdkl Gamzeus benim öncedende ayva göbeğim vardı yemek yediğimde çıkardı aynı şimdide öyle.. karnı büyümüş hamileleri görünce bi tuhaf oluyorum bende mi yolunda gitmeyen bişey var diye 😏
Dilanserdar Benim 11 12 haftamda sabah karnım dümdüzz akşam 6aylıktı sanki hep gaz ve şişkinlikten kullandığım folik asitte öyle yapıyormuş 17haftamda net belliydi göbeğim
Sahreyldrm Gamzeus kişiden kişiye değişiyor kuzum ben ilk gebeligimde 16da falan belliydi bu ikinci gebeligim şuan 15 haftadayim ve hamile olduğum anlaşılıyor bazılarının 7. Aya kadar belli olmuyor bile ama iç karnın darlığına bağlı 20. Haftada çıkar ama normal kilodaysan
Ftmemne İlk gebelik lerde özellikle zayıfsanız geç belli oluyor, tabi kişiden kişiye değişir. Benim3. Gebeliğim çok erken çikti karnım.
mf_ozturk Gamzeus benim de 19. Haftaya kadar hiç yok gibiydi 20. Hafta da felen belli olmaya başladı Bu durum kişiden kişiye degisiyo kiminin iç karnı küçük olduğundan hemen cikiyo kiminin de iç karnı büyük olduğundan geç cikiyo
Sarekrts 32 haftalık oldum yeni yeni göbeğim çıktı o da sanki yemek yemişim de Çıkmış gibi bence kişinin fizyolojisindende kaynaklı olarak değişiyor ne zaman çıkacağı
defne55 Gamzeus 17 haftaligim daha yeni yeni çıkmaya başladı canım o haftalarda benimde öyle oluyordu yemekten sonra 6 aylık sabah kalkınca hamile değilim sanıyordum
Pnrarvn Gamzeus 6 dan sonra net çıkıyor ama ben 8 aylığım herkes ayva göbeği gibi kilo almışsın çocuk nerde diyolar 🙈
Pnrarvn Gamzeus ben 77yle başladım ama boyumda 175 felan dışardan kimse 77 demezdi bana 5 kilo aldım şuan 82yim