Simya34 Merhaba kızlar,bebek kalp atışı durmuştu geçen ay,araştırma hastanesine gittim gen kromozom detaylı kan tahlili yaptılar,kan tahlilleri çıktı,tsh 1,91 normal mi?
Balfeman Simya34 Kromozom ve pıhtı testini bende yaptırıcam 1 hafta önce bende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş kac hafta test için beklediniz? Test için beta değerinin düşmesi bekleniyor mu?
arastirmacianne Simya34 o da bi şey mi benim 0.01 😌 dün doktor kontrolüm vardı bebek gayet iyi sağlıklı dedi🤗Önemli olan t4 hormonu nun normal olması o düşük ya da yüksekse problem olabiliyor
Simya34 Balfeman canım ben Ramazan’ın bitmesini bekledim hastaneye gitmek için,yani 1 ay bekledim.kanda pıhtılaşma testi ve kromozom analizi için 2 ay bekleniyormuş,kan tahlilinde beta da yapmışlar sıfırlanmış benim.
Balfeman Simya34 Doktor mu beklemeni söyledi bugün kontrole gittim doktoruma sordum beta ile alakalı olmuyor etkilemez yaptırabilirsin dedi ama sende 2 ay diyorsun kafam karıştı
Esm_Nzm arastirmacianne benimde öyle tsh 0.3 diğerleri normal çok korkuyorum inşallah bebeğimize bişey olmaz
arastirmacianne Simya34 referans aralığında mı canım değer öyle ise iyi.Hastaneden hastaneye değişiyor referans aralıkları çünkü
Simya34 Balfeman yok canım benim kendim bekledim,oruçlu uğraşmak istemedim hastane işleri ile.Yani sen gidebilirsin bekleme
Balfeman Simya34 Aynen canım internettende baktim beklemeye gerek yokmuş en kısa zamanda randevu alıcam ünv. hast.den çok merak ediyorum randevu hemende verilmiyormus uzun bi tarih atiyorlarmis ozellerde pahalıymis bu testler Rabbim bu yolda yardımcımız olsun inşallah
Simya34 Balfeman nerde oturuyorsun canım,ben Marmara üniversitesine gittim,Salı günü gittim detaylı kan testi aldılar,bugunede gen testi için kan vermem için randevu vermişlerdi,bugun bitti işlerim
Balfeman Simya34 Denizli Pamukkale Ünv. eşim randevu almış ilk kadın doğumcu gorecekmis sonra tıbbi genetik bol. sevk edecek sanırım öyle demişler
arastirmacianne Esm_Nzm doktor eğer t3 ve t4 de yükseliş ve düşüklük olması durumunda problem olabileceğini söyledi canım.Israrla ilaç vermedi.Çünkü ilaç da bebeği etkiliyor.Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah 🙏🏻