Anneyimmmmm Akbasinci benim eşimde dün akşam almış gelmiş dedim hani yarın geliyordu nasıl aldın dedim arkadaşının Bi tanıdığı orda çalışıyormuş dün gelmiş oda hemen almış bu güne kalmazdı yoksa çok güzel banyo takımı 😊
Narmin12345 Akbasinci eşim akşama alıp getirecek... Kalitesiz olursa alma dedim... Ama çok tatli gözüküyor banyo seti
Narmin12345 Biyolog resimdeki gibi mi? Kalitelise sorun yok geçenlerde bimde vardi çok kalitesizdi... Hepsinde bi sorun vardı... Ama bı set çok tatlı gözüküyor
Neslihant Narmin12345 kaliteli urunlerdi bnde baktim ama önceki geldiginde almistim bunlr oncelerkkjlere gore daha küçük. E bebektede ayni ürünler ayni fiyatla indirimde bu arada
Ebruliiii Akbasinci ben önceki gelişince almıştım mama sandalyesiyle banyo takımı kaliteli dışarda daha pahalı
Gamzee11 Akbasinci bende aldım sabah sağlık ocağında aşım vardı geçerken uğradım aldık ve çok güzeeller takımını aldım ayrıyetten biberon setini aldım ☺️
Ekincis Deletedmom133 ya biberonu kaynatcaz falan ya küvete teması çok olmuycak hadi kaynar su da değil markası ne biberonun acaba plastik mi bir de sağlık açısından sorun teşkil etmesin