38+3 31 Mayıs sabah kalktım baktım ki nişanım gelmiş ama bende sanci felan hicbirsey yok eşime söyledim hemen hastaneye gittik doktor bir cm acilman var ama bu normal sanvin felan gözükmüyor ebe gidebilirsin dedi neyse o gün eve geldik ama hala bir belirti yok neyse o gün öyle geçti sahura kalktık sahur yaptık fekan derken ben sahurdan sonra uyuyamadım sancılarım var ama eşime belli etmiyorum yarı uyuyor yatı uyanıyorum ama aşırı değil neyse sabah oldu kalktım yakın zamanda doğum yapan arkadaşıma sordum sancılarının dakikasını tut düzenli ise bugün dogurursun dedi ben soktayim ve sancılarım düzenliyor neyse ben eşim yatakrnw açılma hareketleri yaptım çömelme oturma v.s ve hala sancılar ara ara yolluyordu beni ama dayanilmayacak kadar değildi. Neyse o gün hiç belli etmedim sancılarım olduğunu akşam iftarda pikniğe gideceğiz onun planını yapıyoruz neyse pikniğe gittik yedik içtik çay çekirdek felan iyice eğlendik tabi bu arada benim sancılar devam ediyor ama ben diyorum bu sancilarla doğum olmaz artık herkes nasıl anlatıp piskolojimi bozduysa çok şiddetli birşeyler bekliyorum neyse arkadaşım annesi dedi ki gel kızım eve gitmeden bı hastaneye gidelim giderken eşim bir köşeye çekti canım bı tuvalete mi gitsen o gazdır rahatlasan demesi Gülsem mi aglasam mi bilemedim 😁😁😁 biz hastaneye gittik alttan muayene etti eder etmez ebenin yüz şekli değişti ayakta nts ye bağladı iki dk bağlar bağlamaz taşımaaaaaaaa diye bağırdı 9 cm acilman var doğuma gidiyorsun ne diyorsunuz dedim ağlamaya başladım çok korkuyordum dışarı çıktım eşimden teselli almaya ama eşim lavaboya gitmişti yani o kadar umudu yoktu doğuracağımdan neyse ben doğumhaneneye götürduler ben ağlıyorum felan ntsye bağladılar yatakta sancı çekmek kadar kotu birşey yok bunu anlamadım iyiki evde çekmişim 11 gibi doğumhaneneye alındim çocuk galiba ben korkuncsa yukarı sıçramış onu aşağı indirmeleri biraz zor oldu karnıma çok bastırdilar ve ben o kadar ikinma hareketlerine çalıştım ama doğumda unuttum yapamadım ikin diyor ebeler ben karnımı sisiriyorum çünkü unuttum ikinmak neydi nasıl oluyordu hatırlamıyordum neyse son kez kesmeden ikin dediler ve ben tüm gücümle hem ikindim hem bağırdım ve bir ses şimdiye kadar kulaklarımin şahit olmadığı bir ses o an ki duygularımı tarif edemiyorum ama çok şükür ki 01.06 2019 da oğlumu kucağıma aldım doğumdan çok korkardim evet zor ama şimdi diyorum boşa stres yapmışım boşa o kadar korkmuşm rabbim hepsini bir yoluna koyuyor 😊 şimdi mi evet dikişlerim var acıyor ama onun gözlerine bir baktım mi bütün acılar geçiyor çok şükür bu günleri yaşatan Rabbime ♥️😊 rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ salim yavrularınizi kucağınıza almayı nasip etsin 🍼😊