moms060612 Kızlar sabahları az az su sızıyor benden 4 5. Kaşık kadar 😐 doktora söylediğimde bakıyorlar su sızmadıgını söylüyorlar ama bu su değilse ne başına gelen var mı 39 haftalığım
Okyanusolmak moms060612 idrarın kalıyordur. Öne doğru eğilip son kalanı boşalt. Bi kere ben unuttum böyle yapmayı ayaktayken azcık eğildim bacaklarımdan aktı 😅
Pinpin moms060612 ter olabilir canım benimde su giibi gözüküyor ama suyum hep normal çıkıyor o yüzden te rlediğim için oluyor muhtemelen terdir
moms060612 Sinem21 yok ordan akıntılı su geliyor 😑 daha önce başıma gelmediği içinde ne oldugunu anlamıyorım
Brlzhr moms060612 bende de aynı sorun var kaç haftalık hamilesiniz 10 gündür ara ara ıslaklık hissediyorm camasirimda. Doktorada söyledim muayene ettiginde suyunun normal olduğunu söylüyor. Haftaya kontrole çağırdı yine bakicak suyuna.
moms060612 Brlzhr benim su gelip gelmediğini anlamak için spekulum ile baktılar aktif su gelişi olmadıgını söylediler ancak dün sabah bariz şekilde aktıgını hissettim sabahları oluyor genelde .
Brlzhr moms060612 o zaman su değil ıdrar ya da akinti olabailir mi doktor bu haftalarda istemsiz idrar akabileceğini söyledi.
Brlzhr Sizin baya ilerlemis hamileliginiz suyunuz normalse tedirgin olmayin doğuma kadar bir problem olusturmaz. Ben daha 29.haftayım.
Melikee123 Bende gecen hafta uc kez ic camasirimi degisdim bildigin su geliyordu hastNeye gittim alttna baktilar suyun felan yok diye kizdi doktor :) ozman ne olabilir bende anlamadm ama bildigin sudu