Kumsal115162 Bu sabah cok heyecanlıyım 8de hastaneye gidicem sanırım 9 gibi alırlar beni ameliyathaneye epidural sezeryan olucam bende sonuçları inşallah sağ salim çıkarsam yazmayı çok istiyorum
Aysebkr1258 Kumsal115162 ay bugün benimde kontrolüm var 37+2 hamileyim keşke banada hemen sezeryan dese de doğursam ağrılarım çok arttı dayanılacak gibi değil sağ Salim alabil inşallah yavrunu kucağına
Elifkorul Kumsal115162 rabbim yardımcın olsun sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et olur mu sağ Salim kavuşalım evlatlarımıza 😍
Kumsal115162 Kızlar doğum yaptım daha kendime tam gelemedim ilk size yazmak istedim hepinize dua ettim kızım yanımda cok şükür rabbime
Kumsal115162 Kızlar doğum yaptım daha kendime tam gelemedim ilk size yazmak istedim hepinize dua ettim kızım yanımda cok şükür rabbime
Nuray29 Kumsal115162 Gözün aydın kuzum Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah... Kızlar bana da dua edin nolur 32\6 hamileyim erken doğum olabilir dedi doktor hamilelik tansiyonu başladı 2 ay önce çok korkuyorum normal isterken sezeryan olabilirim 😭😭😭😭😭😭😭
Kumsal115162 Nuray29 saol Allah razı olsun inşallah istediğin gibi sağ salim Bi doğum geçirirsin tansiyon içinde endişelenme bendede o haftada çıktı ama sonra düzeldi çok şükür