Gulenyuz95 Yatisim yapıldı yarın suyumda yine azalma varsa doğum planlicam dedi yoksa da sıkı takiple eve yollicam dedi Rahimde yumuşaklık açılma varsa suni vericek yoksa boşuna acı çektirmem sezeryan alıcam dedı bebeğim 2550 gram umarım kuveze girmez ciğer geliştirici yaptılar nabicam bilmiyorum morale ihtiyacım var 😢😔
Mommy006 Gulenyuz95 29+5te doğum yaptım preeklemsiyadan bebeğim yoğun bakım küvözünde, inan cok güzel bakıorlar, korkma, imtihanımız bu, bebein cok kalmaz zaten, benim 1200 gram doğdu... şükür de et bak... kısa sürede toparlar😍👼🏻🌸
Aysebkr1258 Gulenyuz95 ciğer geliştirici vurulduysan hiç korkma canım küvöze girmez inşallah aynı dertten Ablam 34. Haftada Doğum yaptı maşallah çok sağlıklı doğdu küvöze falanda girmedi sadece ilk gün sürekli nefes alıpverişini kontrol ettiler baktılar bi sorun yok taburcu ettiler kilosuda baya iyi bebeğinin o yüzden sıkma canını
Seymakayaoglu @Gulenyuz95 üzülme canm kilosusu gayet iyi haftasida 36 yi doldurursan artik hafta olarak püremetüre sayilmiyor bende 37 haftaligim ama 2.75 seninle aramda 250 gram var ve bende perşembe günü sezeryan olcam
Gulenyuz95 Seymakayaoglu senin neden sezeryan balı belden uyusturmsli yap bebeği görüm dicem sezeryan a kalırsa
Seymakayaoglu @Gulenyuz95 canm benim 3 cü sezeryanim ilki erken dogdu kordonlari dolanmişti doktorda riske atmadi ee onda sezeryan olunca diyerindede oldum bundada olcam ama normal yapanlara imreniyorum