birtospikannesi Yerleşme kanaması sıvı mı yoksa daha mı yoğun ? adet öncesi gelen kahve rengi akıntı gibimi olur? Bebek düşünüyoruz adetim düzensiz ama daha 15gün önce adet gördüm. Acaba adet öncesi akıntımı yoksa hamile miyim🤷♀️
[silindi] birtospikannesi peceteye geliyor ama bnm ki 6 haftalık gebeyken başladı ve 4 ay kahverengi geldi düzensiz isen cnm ara kanamalar normal yerlesme degildir belki çünkü bnde öyle seyler yaşadım adet düzeni ve gebe kalmak icin hayıt tohumu kullan bnce
Askkokuluyavrum birtospikannesi benim tek damla şeklinde koyu kahve bir leke geldi adet oluyorum sandım o zaman çok üzülmüştüm ama adetime 1 hafta vardı sonra gidip hemen kan verdim 😂 hamileymisim meğerse 🙃🙃 çok şükür 27. Haftaya geldik güzel kızımla Aah isteyen herkese nsip etsin
Meowduman birtospikannesi adetten 10 gün kadar önce, kahverengi akıntı şeklinde oldu benimki. Günde 3 ya da 4 kez geldi.
Naze2151 birtospikannesi bende çok az pembemsi şekilde olmuştu uzun süre bebek bekledigim için adet öncesi lekelenme sanmistim meğer yerleşme lekesiymiş
Yasemin345 Akıntı şeklinde çok değil bide damla damla olur kahverengi böyle iç çamaşırına değer ya öyle aynen
birtospikannesi [silindi] ama bu yasıma kadar hep düzensizdi hiç ara kanamam olmadı. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım adet olucak mıyım
birtospikannesi Meowduman adetim düzensiz o halde normal olanlarda adet olduktan 15gün sonra falan Oluyo. Tesekkürler :)
masalsii Benimde regl tarihimden 3 gün önce iç çamaşırına ve peçeteye kahverengi akıntı geldi sonra regl günüm olmayınca test yaptım hamile oldugumu öğrendim 😍inşallah seninde öyledir
Yasemin345 Bu dönemde uzan dinlen bel ağrıların olabilir bende öyle oldu bebeğin rahat tutunabilmesi için dinlen agr bisey yapma sakın inşallah hayırlısı olur hakkında canım..
espalp birtospikannesi peçeteye gelen kahverengi akıntı gibiydi 🤦🏼♀️ Ped koyduğumda bi damla kan olmuştu sadece. Bi gün sürdü kesildi benim.