ggulayy Kızlar 7. haftada doktora gittik 5 haftalık kalmış dedi kalbi atmıyordu 2.9 mm idi, dün tekrar gittik 2.5 mm olmuş. Cuma günü gel kürtajı yapalım dedi doktorum. Benzer bi durum yaşayan var mı kürtajdan sonra tekrar kaç ay sonra hamile kalabilirim?
Ayra020 ggulayy canım ben oldum senin yaşadığın durumu yaşadım çok şükür bir sıkıntı olmadı normal günlük yaşantımı sürdürüyorum 6 ay oldu deniyoruz bakalım kürtajdan sonra hamile kalamazsın zor diyenleri aldırış etme sakın hatta doktorlar kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor diye söylüyorlar
Mrvkrc ggulayy ben ocak 2 de kurtaj oldum ocak 15te hamile kaldm tam 13 gun.snra. ama sana tavsiyem 3 ay bekle rahim toplansin cunku ben 2.ciyide dusurdum
Adves ggulayy Canim bende kurtaj oldum ama 15 haftalikti doktor iki adetten sonra hamile kalabilirsin dedi ve direkte kaldim
sevmeh ggulayy benimde ilk bebeğimin kalbi durdu 12. Haftamda 3 ay bekledik kendimde hazır değildim zaten sonra ilk denemede tekrar hamile kaldım şuan 25 haftalığım hiç bir sorunumuz yok şükür 🙏 folik asit kullan hiç canını sıkma 😍
Ayra020 ggulayy arkadaşın dediği gibi 3 4 ay bekle yoksa Allah korusun yeniden düşükle sonuçlanabilir adetin düzene girene kadar içinden tüm pis kanı atana kadar bekle hem kendine zarar verme bedenen ve psikolojik olarak hemde bebeğine ve sana tavsiyem o 3 ay boyunca folik asit kullan
ggulayy Mrvkrc bende polikistik over var zaten iğnelerle yumurtayı büyütebilmiştik kendiliğimden hamile kalamıyorum, doktora 3 ay sonra giderim o zaman tekrar
Blgky ggulayy aynı durum arkadaşımda oldu doktor 2 . Ayda denemeye başla dedi rahim kendini temizleyip yenelemesi için ayrıca genetik bir problemmi neden test yaptı doktor temiz çıktı bence çok bekleme 👍🏼 Çok geçmiş olsun 💛
Mrvkrc ggulayy aynen cnm dinlen biraz kafani dagit hemen dusunme pkoluysan 2 ay bekle hemen kalmayabilrsn. Ama insallah korunmayi biraktigin ay alirsin guzel haberi🤲💕
ggulayy Blgky evet bana da dedi aldığı bebeğe test yapıcakmış umarım bi sorun çıkmaz genetik olarak🙏🏻🙏🏻