22 mayıs hastane kontrolüm vardı tam 40 hafta olmuştuk ama ne sancım vardı ne açılma doktor önümüzde ki 1 hafta içinde sancin olmazsa suni sancı verip doğumu başlaticaz dedi eve geldim gece sahur yaparken aman allahım bir sanci geldi ( bu arada dogum icin memlekete kaynanamlarin yanina geldik )sofrada bagircam nerdeyse ama kayınbabamdan utandım 😂 hemen kalkıp odama geçtim adet sancısı gibi gelip giden bi ağrı bu arada 40 haftaya kadar ne sancım ne ağrım oldu gören herkes sen doğurmazsın 42. Haftayı bulur diyenler oldu sinir şeyler 😂 neyse yürüyorum yatıp kalkıyorum çömeliyorum yuvarlaniyorum yok geçmiyo sonra eşim geldi odaya hayırdır diye felan sordu dedim dogurcam galiba evi ayağa kaldırdı resmen bebek geliyo diye 😂 neyse herkes yattı eşim film açtı izliyo uyumuyo ki dogurcam diye😂 tabi ben yürümeye çömelmeye devam saat 6 oldu artık sancılar dayanılmaz acı veriyodu hemen duşa girdim çıktım eşime dedim hadi gidelim ben dogurcam tabi inanmiyo bana çünkü hiç dogurcak gibi durmuyorum çünkü halâ ağzıma hurma tıkıyorum😂 neyse 6.40 ta hastanedeydik acilmama baktılar direk oda ne 🤤 8 cm açılma ebe dedi kızım sen doğuruyorsun 😂 acil dogumhaneye gittik önce bi nst ye bağladılar tabi sancılar tavan 😂 ( doğumun en dayanılmaz yeri sancıları şuan o sancıları biri çekse 8 kere daha doğururum 😂 ) suyumu patlattılar 10 cm acilmayla doğuma aldılar size tavsiyem bağırmayın sakin olsun doğru ıkınin ve hemşireleri ebeleri iyi dinleyin ve 7.30 minik kızım kucagimda😍 allahım nasıl güzel bişey bu nasıl bir rahatlama 9 ayın ağırlığı bi anda uçup gitti 😊 malesef biraz dikişim var ama olsun bugün 21 günlük olduk biz, ne dikiş ağrısı ne lohusalık psikolojisi kaldi cok sukur kızım güzel emiyo 3.400 kg doğdu şuan 4 .200 kg rabbim hepinize kolaylık versin bir avazda doğurmayı nasip etsin bol bol dua edin kızlar 😊