Burcu_17 Merhabalar 34+5 deyız ve hala ısım bulamadık kızımız olacak Allah’ın ıznıyle esım Kuran’da gecsın ıstıyor ama bulamadık ben bıraz duyulmamış anlamı güzel olan ısımlere bakıyorum bulamıyorum onerılerı olan varsa yazabılır mı?
Mryu Burcu_17 25 haftaligim ben Lina koyacagim Allah izin verirse , isimli hastane cikisi ledli isimli lambasi kapi susu isimli herseyini siparis ettim yani isim kesin😀
Burcu_17 Mryu lina ısmını de söylerdiler bana ama telaffuzu zor dıye onu da seçenekler arasından çıkarmıştık teşekkürler yınede 🙏☺️
Burcu_17 _Kubraa53 Eflinle alakalı güzel bır anımız var aslında araştırdım daha sonra cennet kapısı olarak gecıyor ama gerçek anlamı bu degılmıs o yüzden vazgectık teşekkür ederim yınede 🙏
Cankusssssss Burcu_17 canim ben de 35 haftalık hamileyim kızım olacak hem kuranda geçiyor anlamı da cokcguzel Yüsra koyacağız insallah adini
NurunAnnesi Burcu_17 benim kizimin ismi Asenat olucak nasipse hem duyulmamis bi isim hemde peygamberimiz(s.a.v.s)in ilk esinin ismi😍😍nasipse InseAllahhh