Thecrown Benim 1 hafta önce yalancı sancılarım başladı bebek kanala girmiş dedi Doktorum. Sorum şu 37+2yim yalancı sancılar ve bebek Kanala girdikten ne kadar sonra doğumunuz gerçekleşti?
Denizanne Thecrown ne zaman bebeğin kanala girdiği anlaşılıyor mu canım. Ben 36. Haftanın başındayım yarın doktor kontrolüm var sence kanala girmiş midir
Ozkrs Thecrown ya bende bebek kanala girdikten ne kdar süre sonra doğuyo onu merak ediyorum. Artık ultrasonda yüzünü göremiyoruz aşağıda diye. Ama nstde sancım yok kendim de bişey hissetmiyorum
Bebekiimm123 Thecrown bende aynıyım canım 38.haftadayım üstelik 2cm açıklık nişan gelmesi ile beklemedeyim😢hayırlısı ile doğurayım artık şu yalancı sancılar yoruyor beni artık
Elifffcik67 Thecrown kaynana yazsaydın valla akın akın yorum gelirdi😆😆😆 benim yalancı sancılarım 20li haftalarda başladı 33 teyim şimdi ama yalancı sancı ve doğum alakasınyok die biliorum ben.. yalancı sancı rahmin kasılmayı öğrenmesi doğuma hazırlanması pratik yapması gibi bişey..
Denizanne FindiksMom ya ben 4-5 lt su içiyorum ayırt edemiyorum o yüzden neden sık tuvalete çıktığımı 😄😄
FindiksMom Ozkrs ya bi farklı oluyo tuvaletten çıkar çıkmaz sanki yine hemen geliyo gibi 😂 bence anlarsın farkı
Ozkrs FindiksMom ben yürürkwn hissediyorum daha çok bazen kafası çıkacak sanıyorum 😂 öyle bi baskı var