annemsii Ben şuan ağız yoluyla aldım birde fitil gibi kullanılıyormuş yanlışlık yok dimi eczacı doktorunuz ne şekilde kullanmanız gerektiğini söyledimi dedi hayır dedim eczacı sabah akşam bir yazmış üstüne yutmakta zorlandım
UmudumOldun annemsii ben ağızdan kullanıyordum. Aşırı halsizlik uyku bulantı yapıyordu. Alttan almak daha etkiliymis .
Busrakrkmz28 annemsii agızdan da kullanılıyor vajinadanda doktor bana vajinadan al demişti ama ben agızdan kullanmıştım pek bi yan etki yapmadı bende. Alttan al deme sebepleri de zaten yan etkileri azaltmak bide biraz daha etkili olması.
Mucizem00 annemsii alttan olsaydı doktorunuz söylerdi zaten ağız yolu ile suyla alın. İlk kullanımlarda aşırı baş dönmesi uyku yapıyor uyuşturuyor insanı resmen
Ozkrs annemsii yaklaşık 4ay vajinal kullandım. Doktorun ağız ya da vajinal diye söylüyo. Arayıp sormanda fayda var
UmudumOldun annemsii doktorum aslında bana alttan al demiş ama ben ultrosana girdikten sonra hiç bişi duymuyorum ki Leyla gibi oluyorum adamı dinlememisim 😃 o yüzden ağızdan aldım , hep uyuyordum 😊
Busrakrkmz28 annemsii benden sana tavsiye bol su ile iç ve içtikten sonra hemen uzanırsan yatarsan uyku yapabiliyo ama öyle korkacak bir yan etkisi yok dediğim gibi ben 3 kutu içmiştim ve sıkıntı yaşamadım alttan kullanmak bana hiç cazip gelmedi çünkü 🙂
annemsii Busrakrkmz28 bende demin yan etkilerini araştrıyordum her yerde baş dönmesi bulantı ve uyku yapıyormuş birde kafa yapıyor yazıyor her yerde bende korktum 😕
Busrakrkmz28 annemsii agızdan dene bir iki gün eger fazla yan etki yaparsa vajinadan alırsın canım korkma.
Skn23 annemsii normalde baş dönmesi yapan bi ilaç . İlacı ilk içtiğim gün aşırı tansiyonumu düşürmüş ben bi baygınlık yaşadım ilaç yüzünden . Sonra doktor fitil olarak kullan dedi . Bende fitil olarak devam ettim 🙄
Mlssa annemsii Doktor söylüyor zaten bana özellikle ağız yoluyla almamı söylemişti ve hiç sorun yaşamadım..ama evet fitil şeklinde de kullanılıyor.Tereddütte kaldıysan doktoruna sor canım 2 türlü kullanıldığından doktorun daha iyi bilir yanıltma olmasın burda😊
ggulayy Ben ilk ağızdan almıştım işyerindeydim aşırı sarhoş gibi oldum birilerine bi şeyler anlatıyodum ama konuşan ben değildim sanki😄😄 hemen doktorumu aradım alttan kullan fitil olarak dedi hem daha etkiliymiş öyle
annemsii ggulayy bendr öyleyim masa başında çalışıyorum kaç defa uyudum bilmiyorum gözlrimş açamaıyorm resmen
Mervesezentosun annemsii ağızdan ilk kullanımda beni çok sersem yapmıştı. Uyku hali, halsizlik, mayhoşluk bir hal yaptı bunu söylediğimde doktoruma genital bölgeden kullanamamı söyledi. Doktorunuza danışın.
Mrv60 annemsii ben sabah akşam ağızdan alıyorum uyku ve halsizlik yapıyo ama altta. Almaya cesaret edemiyorum 😅uyku geldikçe uyuyorum😂uyumanın bir zararı olmaz bence😂
bebiiimamm annemsii ağızdan hep yan etki yapıyor diyorlar en iyisi fitil seklinde doktorunuzda der bence