Yurdanur uslukizinannesi kayısı kompostosu götür yanında..depeend kurtarıcım oldu..bi de boydan gecelik çok önemli
Zeynocan23 uslukizinannesi ayva çekirdeklerini minik kasede suya koyun göğsünüz İçin işe yarıyor garanti
Gamzeozdenn MelekAnnesi52 gecelik ilk gün için iyi sonda takılı oluyor bi süre ben ilk doğmumda ilk günü gecelikle geçirdm rahattım wc falan gidicek olsan kolaylık
Yurdanur MelekAnnesi52 ben alt üstü hiç giymedim boydan giydirdi hemşireler alttan sürekli kanamayı kontrol ediyorlar çünkü..sonrasındada vc ye falan gidişlerde boydan çok kullanışlı dikişler acıdığı için hareketler kısıtlanıyor pijama indir kaldır zon oluyor
Eeeh1719 uslukizinannesi ozeldemi olacaksin ben ozelde sezeryn oldum makyajla girmistim bi sikinti olmadi ama
Hmleanne Cuma günüde sıra bende :) spinal sezeryan. Yarın bir ara vakit bulabilirseniz yazarsanız sevinirim hayırlı doğumlar 😍
uslukizinannesi Gamzeozdenn ben de ilk pijama giyeceğim gibi herkes ameliyat sonrası üşüyeceksin diyor ne gelecek başa bilmiyorum bakalım yaşayıp göreceğiz