Ulku12 Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı 11+2 haftalığım doktor haftaya cuma tahmin yapalım dedi şimdi yanılmak istemiyorum dedi ve bana ne hissettiğimi sordu yanlız ne istediğim değil ne hissettim ben erkek istiyorum ama kız gibi hissediyorum hissedilen %75 tutarmış genelde rüyamdada hep erkek gördüm sizin nasıl oldu hissettiğiniz tuttumu yoksa yanıldınızmı
Tgbanne Ulku12 ben erkek hissettim erkek oldu , ama kız istiyodum vede herkes karnın yayvan kız dediler , yok fazla kilo almıyon kız dediler yani herseyle kıza benzettiler , ama ultrasonda erkek cıktı
zcolak Ulku12 bende kız hissediyordum. Dün gece ağrım fazla diye hastaneye gittik doktor erkeğe benziyor dedi. Eşim bazen ağrım olduğunda oğlan yapıyordur falan derdi. Severken gayri ihtiyari oğlum diye sevdi bir kaç kez. Aksine kendisi aşırı derecede kız çocuğu istiyordu. Daha kesin değil ama hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeklerimiz.
[silindi] Ulku12 ben bu his olayının doğru olduğuna inanıyorum. Bazıları ben kız istiyordum erkek oldu falan diyor da istemekle hissetmek aynı şey değil. Ben hep kızım olsun istiyordum hala da öyle ama sanki hiç kızım olmayacakmış hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum. Doktor kız derse en büyük şoku ben geçiririm heralde çünkü annem babam eşimin arkadaşı ablam herkes kızın olacak falan diyor ama bence erkek. Biz de 10+4'üz daha öğrenmek için çok erken öğrenince yazarım buraya unutmazsam 😊
kursadecmel Ulku12 ben hep erkek istedim hep erkek doğdu içime bugun ikili testte erkek büyük ihtimal dediler 😊
Boncuk1993 Benimde 16+5 benı gören herkez senin erkek olcak dedi dedikleri oldu içime hiç bieşy dogmamıstı
Ulku12 Tgbanne ay ben gerçekten ne hissediyorum onuda bilmiyorum konusurken erkek olarak istiyorum hep erkek esyalarına gözüm diyor bir yanımda kız diyor bakalım haftaya ne olucak 😂
Handeyldz01 Beni hiç tanımayan bile oğlun olur diyordu bende rüyamda oğlan çok gördüm bugun kızım olacağını ögrendim👧
Hilalbaskann Ben hamile kalmadan önce beri hep erkeğim olucak diye hissediyorum 4 kere rüyamda erkek bebeğe dair şeyler gördüm şuan 9+4 hala erkek hissediyorum yoğun bi şekilde ve çok merak ediyorum hislerim doğru çıkıcak mı diye 🙈