[silindi] Hilalim19 sıvı içecek almıyorlar ama krakeri sorun etmezler da Pegasus hamile yolcuyu 32den sonra almıyor bunu biliyor muydun. İstersen ara sor havayolu şirketini prosedür degişmemisse bir buçuk ay önce geldim 32den sonra almıyoruz dedi
Hilalim19 [silindi] Aradim canim almadan aramisdim zaten sadece pegasus ve thy 35 kadar izin verio raporla aradik kendileri soyledi 36 haftaya kadar izin veriyoruz raporla ikiz gebelikte 32 den sonra izin vermiyor
[silindi] Hilalim19 iyi o zaman ben binerken bile sözlü şekilde 32den sonra almıyoruz demişlerdi hatta geçen bir arkadaşımda aradı ona da 32 demişler. Madem aradın öyle söylediler hayrlı yolculuklar şimdiden ☺️
Hilalim19 Handaan insAllah canim bilemedim her kes sivi almiyir denince kararsiz kaldim yiyecek alcam icecek bakarim kucuk bi su falan alirim belki izin verirler vermezlerse 1 tl zaten onemli olmaz
Hilalim19 [silindi] Tesekkur ederim Allah razi olsun tekli hamilelikmiydi oda? Ama bana izin var denildi ve ucak bileti aliyoruz dedik tamam dediler yurt icimi sorduz siz?
Hilalim19 Benimisteo pegasus 36 haftaya kadar izin verio tekli gebelikte ikiz gebelikte 32 aradik kendilerine oyle soylediler ve sitede zaten yazmislar 36 haftaya ladar raporla ucuz izni var
[silindi] Hilalim19 evet canım tekil gebelik yurt içi sizin yoksa yurtdısına mı yolculuk öyleyse eger belki o sebepten bilgi farklılığı oluşmuş olabilir
Hilalim19 [silindi] Evet canim bende yurt disi ama yinede baktim sayfada yazilmis 36 haftaya kadar ucus izni var kendilerini ararsa arkadasiniz yine sora bilir ama belki sitede yazmiyorlar ama izin vermiyolar ola bilir ama yurt disi var
Rhk0158 Hilalim19 benim özel çantamda bi sürü abur cubur vardı uçakta çıkardım yedim kimsede bişey demedi 😂😂😂😂😂😂pegasus bu arada.
Hilalim19 Rhk0158 cok yardimci oldunuz tesekkur ederim bende yiyecek dusunmeye baslaya bilirim 😍 her seyden bi tane alirim x ray den gectinizmi?
Hilalim19 Enszynp25 Evet canim bende aramisdim izin veriliyor belkide yurt ici izin yoktur bilemem arkadasa olmaz demisler