Kimya İçecekleri kontrolden geçerken çöpe artırıyorlar . Onun dışında abur cubur yiyeceğini al yanına canım birşey demiyorlar. Bu arada fiyatlarda uygundu acıkırsan soylersin. Sandiviç aldim uçakta 14 tl di sanirim. Çok da güzeldi.
Hilalim19 Kimya canim ben baktim menuye 39 tl basliyor fiyat evro ile satilio en kucuk sandivic yani pegasusta pahali geldi bana o fiyata ben neler alirim neler
Hilalim19 Eminef2161 insAllah bana da oyle yardimci olurlar ben ilk defa yolculuk yapcam onun icin biraz da korkuyorum
Hilalim19 Minnoslar Evet ya ucakta satilan yiyeceklere baktim oyle boyle degil ama 2.5 saat icin o kadar para vermektense tok karnina ucarim bagaja da alirim yemek indikde cixarib yerim zaten ucus gece olcak israf veremem cok para heleki calismiyoruk ne esim ne ben
espalp Hilalim19 nane şekeri de at çantana mutlaka. Benim midem çok bulanmıştı hostesten poşet de iste mutlaka yardımcı oluyolar 🙏🏻
Daisyy Hilalim19 yok canım ben kaç kere yiyeceğimle bindim uçağa pegasusa hiçbir şey diyemezler hele ki hamilesin
Kimya Hilalim19 ben sizin yurtdışına çıkacağınızı bilmiyordum. Evet euro ile. Sandiviç yapıp havalimanına götürebilirsiniz nereye gidecekseniz bilmiyorum yakın zamanda lviv'e gitmiştim uçuş kısa olduğu için havalimanında yedik . Kalan sandvicler uçakta yanımıza almıştık .uçakta yemedim utandık lviv'e varınca otele gidince yemiştik . Yaninda götürebilirsin canım birşey demezler kuru gıdalar.
EsZe Hilalim19 havayolu firmasının ne olduğu önemli değil. Yiyecek alabilirsiniz yanınıza. Sıvıyı 100ml’den yüksekse 2. Güvenlikten geçiremezsiniz ki ayranlar 100ml’den yüksek (bazen gözden kaçırabiliyorlar). 2. Güvenlikten de geçtikten sonra ayran satın alabilirsiniz. Ama havalimanı ücretleriyle uçaktaki ücret pek farklı değil. Uçakta da ayran satın alabilirsiniz o yüzden
Hilalim19 EsZe Anladim canim o zaman alip atmakdan sa siviyo oyle alirim yiyecek atarim cantaya bi iki sey hamileyken de bi sey soylemezler insAllah
EsZe Hilalim19 euro üzerinden satılıyo yazmışsınız ya o yüzden merak ettim. Uçakta su da ücretli normalde de yurt dışına pegasusla çıkmadım hiç bilmiyorum su yine de ücretli mi. Siz en iyisi suyunuzu ayranınızı 2.güvenlikten geçince alın. İyi yolculuklar
Fulisko Hilalim19 canım kraker alabilirsin ben hostesim ama içecek maalesef sıvı kısıtlaması yüzünden alamazsın pegasusla alakası yok direk güvenlik amaçlı yasak belli miktarın üstü oda 100 ml .ayrıca pegasusta ayranda satılmıyor ama belki kapılardan geçtikten sonra alanda ayran bulup alabilirsin
Hilalim19 Fulisko Tamam canim bakarim hic hava limaninda olmadim ben ilk defa gidicem bulursam alirim o zaman tesekkur ederim