Annemmm2 Normal de kontrolüm 3 gün önceydi biraz gecsin diye gitmedim yarın 6+4 olucam sizce gitsem duyarmıyım? 😍💕
Esrazkrn Annemmm2 canm benimde 6.haftasında kalbi olmuş atıyordu maşallah tabi ben dinlemeyi istemedim 10.hafta bir kereye mahsus dinledim şuan 13+4 doktor dün bir çıkıntısı var dedi allahın izniyle oglum olacak inşallah erkek çocuk kalbi erken atar derlerdi bizimkiler doğruymuş galiba
Annemmm2 35ilknur35 Ya insallah canım hamileligimde genelde 6. Haftada kusmam baslıyordu bunda baslamadı tedirgin oldum 🤭
35ilknur35 Annemmm2 her hamilelik aynı olmuyor ama birincide olur ikinci de hiç olmaz ama kalp atışını görürsün tam haftası belki bundan sonra da başlayabilir mide bulantın
Fasulyecikveannesi Ben bugun kontrole gittim canım bemde 6+4üm keseyide bebeğide gördük kalbide atıyor ama cok küçük olduğu için duyamayız dedi doktor haftaya duyarız dedi ama inşallah sen duyarsın
Annemmm2 Fasulyecikveannesi yaa öyle mi hayırlısı insallah kalbi attığını ulrurasyon ekranından mı anlıyorlar karnından mı baktı
Fasulyecikveannesi Annemmm2 2gün önce karından görünmedi alttan görüldü bugunde karından görüldü küçük ama kalbi çok güzel atıyor dedi doktor banada gösterdi ekranda kalbinin nasıl attığını çok güzel bi duyguydu
Annemmm2 Fasulyecikveannesi yaa rabbim kucagına almayı nasip etsin canım 😍 ben gecen hafta gittim alttan kese göründü sadece esim cumartesinin bekle diyor ben sabredemiyorum
Annemmm2 Esrazkrn neden istemediniz 😊 Rabbim kucagına almayı nasip etsin canım hayırlısı ile bende duyarım insallaj 🤲 Ben daha önce kalp olmadığı için kürtaj olmustum
Esrazkrn Annemmm2 korktum aslında ultrasondan gönderilen ses dalgaları bebeğin kalbine zarar verebiliyormuş 10.haftasında haberim olmadan doktorum direk dinletti yoksa yine istemeyecektim
Yebrulii Annemmm2 evet dinlemek bebeğe zarar verebiliyomuş bende 5+6 bugün gördük kalp atışını ama dinletmedi doktorum bebeğe zarar verir diye haftaya gel dinleriz dedi ama ben gitmeyi düşünmüyorum haftaya sağlıklı olsunda dinlemem çokta önemli değil