insanların özellikle beni anlamadıklarını hissedince onlara değer verip değer alamayınca baş başa kalınca hüngür hüngür ağlıyorum. Yani her insanın derdi kendisine zaten doluyum etrafımda hamileler çoğalıyor gözüm yok sağlıkla alsınlar kucağına ama gördükçe kendimden tiksinir hale geldim. Düşünsenize her derdi kederi göz yaşınızı içinize dokuyorsunuz bu ne kadar zor. Çocuk istiyorum olmuyor böyle çocuk hamile görünce gözlerim doluyor eşimin yanında biseyse diyemiyorum kendimi sıkıyorum gdip lavaboda yada duş alacam bahanesiyle ağlıyorum tek kalınca içimi dokebiliyorum. İçimi dokebildigim tek kişi yine kendim. Herkes kendisini düşünüyor ben bugün yine gördüm kimseye dost gözüyle bakmayacaksın çıkar bittimk hersey bitiyor. Böyle elim ayağım gitmiyor Bi is yapayım saatlerce ağlamak istiyorum başım çatlayıncaya kadar. Ya anlam veremiyorum benim herseyin sorun sorun sorun yok herkes istediğini elde ederek ben kazıya kazıya sabirla elde ediyorum. Böyle duygularımı bile doğru dürüst inanın anlatamıyorum surda ama valalhi gitmek hersey den uzaklaşmak istiyorum.