Elifece CeylinEsila Nisaanne bende 1 hafta sonra inşallah SeZeryan olacağım hatemde . Dışarıdan gelecek benim doktorum o yüzden Sadece hasteneye ameliyat masrafları + süit oda+fotoğraf çekimi 1200tl vereceğiz . Normal oda 900tl civarı dediler. Sanko sadece oda ve ameliyat masrafları 1300tl dedi
CeylinEsila smcnkrt Süslemeyle bilmşyorum şimdi tekrrdan sordum arkadaşıma 1 gece fazladan kaldı odayla birlikte 2500 tl ödemiş. Süslemeyi dışardan yaptırdı
smcnkrt CeylinEsila hım olabilir iç süslemede yapıyolarmış artık fiyata dahilmiş bakalım öyle yada böyle ne kadar derlerse vericez mecbur🤦♀️
CeylinEsila smcnkrt Tabi önemli olan doktorumuzun ve hastane şartlarının iyi olması. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza🙏🏻
deletedmom99 Bbdd yok cammm ibrahim beyy cok iyi cok seviyorum onu ama randevu sknti oluyo biizm icin o yuzden esra ozkaplana gectim
deletedmom99 Bbdd evet canmmm cok hastasi var benm gittgm gunde randevu alamyrm o yuzden braktm ben yoksa cok iyi kesnlke tavsiye ederim
Bbdd deletedmom99 bende işim dolayısıyla ancak cumartesi günleri gidebilirim inşallah sknti olmaz 😐 çok teşekkür ediyorum sizi
Merveeee Bbdd aynen çok yoğun ama zaten kendisi 3 hafta sonra bekliyorum diyo mesela ben netten alıyorum hemen sadece cumartesi gidebiliyorum bi sıkıntı yşamıyorum o zaman
deletedmom99 Asmnkrk canm sanko hastanesinde ikili tarama nasl yaplyo kendi dktrmz mu bakyo baska doktormu
Asmnkrk deletedmom99 doktor ultrasonla bakıyor sonra kan veriyorsun 10 gün sonra çöküyor ücreti 50 tl
deletedmom99 Asmnkrk hmmm anladm canmm misal ben suan esra ozkaplana gidyrm ense kalngna esra hanmmi bakack🤔