Berna3434 Kızlar 18 haftalık oldm elhamdülillah ama efsane bir kalça agrım var birde gazım sizde de oluyor mu bu haftalarda kalça ağrım yürümemi bile zorluyor 😭😭
lilamom Berna3434 kalca agrisindan kastin ne canim? Benim 16 dan beri kuyruk sokumu kemigim agriyor sizliyor ortasi yani otururken kalkarken yatarkan hic gecmedi 30 haftaligim doktor dogumdan sonra gecer dedi oyle yasamaya alisiyosun fazla yorulursan artiyor
Kosem_Hanm Berna3434 22 .haftaya kadar oluyor bende cok olmusdu nerdeyse topalliyodum simdi 35 haftaligim.o gecti baska seyler geldi😁 kendini zorlama
25agustos Berna3434 genel olarak herkeste var canım kalça ağrısı bende cok cekmiştim. Magnezyum verdi doktor geçti sonra. Maden suyu da iyi gelir
Huzur41 Berna3434 canım ben 7. Haftadan beri kuyruk sokumu ağrım yoruldugum zamanda kalça ağrım hep oldu şu an 23 haftalığım hala var yani dogurana kadar gecmiyormus maalesef ama kendini çok yormazsan ayakta çok durmazsan fazla da agrimaz onun dışında yapacak birşey yok mecbur cekicez 😊
minnosveannesiii 20+5 im.Ve bahsettiğin ağrıyı iki gündür yaşıyorum.Cok zorluyor 😳 Cumartesi doktor kontrolum var sorucam inşallah..
Berna3434 lilamom Ayni benm orta değilde sol kalçamn kemiği yürürken bile canımdan can gidiyor resmen iki gündür bnmde inşallah geçer yaa
Meryu lilamom bende 14. Haftadan beri böyleyim şimdi 16+5 oldum ama kalça kemiğim(pöçük) çok ağrıyor sert zeminde hiç oturamıyorum
lilamom Meryu benmde tam ortasi iste kuyruk sokumu doktor caresi yok dedi medikal oturma yastigi alirsan rahat edersin dedi ama almadim acikcasi cok ayakta kalmamaya. Sert yere oturmymaya dikkat ediyorum
melolevo Maalesef her hamilelikte kalça genişliyor canım.. normal bir süreç merak etme 😊 benim 2. Hamileliğim. İlkinde çok ağrım olmuştu kalça ve belimde 2. Daha rahat diyorlar. Umarım öyle olur 🙏🏻
Berna3434 Normal birşeyse sevindim bnde rsmn adım atarken canim gidiyor kırıldı mı acaba diyrm ama devamlı degl dediniz gibi eğer yordu İsem kendimi o gün daha yoğun oluyor maalesef