Deletedmom0091 Balığın mevsimi değil ama hangi balıkları tüketiyorsunuz? Yada hamileliğinizde hangi balıkları tükettiniz?
Ozican Deletedmom0091 hamsi ve levrek sonra yaz geldi 2 kere yiyebildim yazın imkansız sıcakta yenmiyor ☹️
Derya0707 Dün akşam evde balık var diye ayaklarım geri geri gitti balık yiyrcrgiö diye akşam a kadar rstres oldum zaten bende 15 günde 1 yiyorum eşimin zoruyla
Beyzanurlina Selvis ayyy hayattaa yiyemedim tiksindim resmen agzımın tadı bile yok iştah var yiyesim yok 😔
melolevo Kızlar yiyemiyorsanız mutlaka takviye alın doktor tavsiyesiyle. omega 3 ve DHA çok önemli bebeğin gelişimi için. somon ve küçük balıklar yemeye çalış canım. büyük ya da dip balığından uzak dur 🙏🏻
Kimya Balik yağı içiyorum. Vejeteryanım et tüketemiyorum. Proteinimi bitkisel ve yumurtadan alıyorum. Birde multivitamin. Doktorum üzülme benek besinini alır dedi.
Selvis Deletedmom0091 şu an zaten kültür balıkları mevsimi. Levrek çipura yiyin zaten en çok onlar bulunuyor her yerde
Zulubik Dip balıkları daha fazla ağır metal içerdiğinden bunları tüketmeyin. Google 'a yüzey balıkları yazarsanız çıkar.
Arbie Bende balık yiyeyorum doktorumun ısrarı üzerine somon aldım haftada bir fırında somon yapıp yiyorum😓