DefneDuru ZeynepFatih orada mi sana kiloyu söylediler bana söylemiyorlar -,- o yuzden bazen ozel e gidiyorum . Hangi doktora gidiyorsun peki gerçi her hafta değişiyor doktorlar ama
MberraAglYac 35 haftada 2 900 gr dı kızçem Pazartesi tekrar gitcem bakalım boyu konusunda dr makine 49 cm kadar ölçer daha fazlasını ölçmez dedi seninki 49 cm ama yüksek ihtimalle boylu bi Bebek olucak dedi size dr böyle bişey söyledimi
ZeynepFatih MberraAglYac oy MaşaAllah sizin Bebek baya bir tombik olacak 🙊😁 Canım hiç öğrenemedim boyunu inanki belki de o yüzden söylemediler ölçmediği için bir fikrim Yok 🤷♀️
Esa burcuali38 normal istiyorum şu an içinde bi engel yok ins normal olur. Bana benimki 40 haftayı doldurmaz gibime geliyo tamamen bi his 37 38 doğarmış gibi 😀
burcuali38 Esa bende ya 40a kadar beklesin istemiyorum 😇 çok sabırsızlanıyorum bi an önce doğsun diye 😍
ZeynepFatih DefneDuru evet canım orada söylediler kiloyu 😊 yalnız sürekli doktor değişmiyor sizin niye öyle anlamadım takibinde olduğum doktor var 28. Haftaya kadar Rahmi sinandaydım o tüp bebek bölümüne geçti şuan irem alyazıcı ile devam ediyorum çok tatlı bir kadın ve özel gibi herşeyini gösteriyor 😁