ZeynepFatih Kızlar bebişlerinizin kilosu nedir 2400 dedi bugün kontrolümüzde 34+2 sata göre. Çok minnak gibi geldi 🙊
burcuali38 ZeynepFatih biz bugün 35+4 üz 2 gün önce 35+2 yken gittik kontrole 2600 dedi doktor bence seninki iyi canım bizimki mi minnak acaba 😕
123w123w ZeynepFatih 33+5 de 2.050 gr dün gittim benim doktorum iri bir bebek doğuracağını bekleme dedi
ZeynepFatih burcuali38 insanın aklı karışıyor değil mi aynı haftada bebişlerin kilosu yüksek olunca 😳 bence sizin iyi canım 😁
Esa burcuali38 bende kontrole iki gün once gittim 35+2 yken 2600 dedi ve kilosu iyi dedi. Daha ne olsun 3e yakın zaten az demediği sürece düşünme 😊
burcuali38 ZeynepFatih bence senin bebişinkide iyi 😇 sağlıklı olsunda zayıf olsunlar bide bunu çıkarması var kilolu olsa nasıl doğurcaz 😁
ZeynepFatih Lidya haklısınız doğunca belli oluyor aslında ama biz anneler her ince ayrıntısına bakmadan duramıyoruz 😁
ZeynepFatih burcuali38 😁 annem de öyle diyor kiloluyu nasıl doğuracaksın diye sağlıklı olsunlarda tabi doğunca kilo aldırırız artık🙊😁
ZeynepFatih 123w123w sağlıklı olsun da canım doğunca kilo aldırırsın ☺ Gerçi ultrason aletleri zaten tam doğru çıkarmıyor ama
ZeynepFatih ozdenarda teşekkür ederiz canım Doğuma adım adım yaklaşıyoruz 🙈🤗 siz kaç haftalık oldunuz 😊
Semranurum ZeynepFatih suan benimde 34 haftalık 2.391 + 200 grm normalmi sizce kızlar birde boyu nerde yazıyor
ZeynepFatih Semranurum doktorum bana zayıf demedi normal dedi sizinde öyledir zayıf olsaydı söylerdi zaten de yine de insan minik mi acaba diye düşünüyor 😊boyunu bende bilmiyorum 🤷♀️
Esilacinar ZeynepFatih ayrıca ben erken Doğum yaptığımda 34 haftalıktım oğlum 2500 kilo doğmuştu 2 gün küvözde kaldı şimdi maşallahı var.doğduktan kısa süre sonra da yaşıtlarına erişti merak etme takma kafana böyle şeyleri
ZeynepFatih Esilacinar sağol canım içimi rahatlattın ultrason cihazlarının tam doğru çıkartmadığını biliyorum ama yine de kafasına takılıyor insanın