Kizlar e bebekte çeşitli kundaklar gördüm kimisi fermuarli boydan kimisi yarim çıtçıtlı 🤔 Birde her kafadan bir ses çıkıyor. Kimisi asla kundaklama diyor kimisi kendini uyandiriyor bebek kundaksiz rahat uyku uyuyamaz diyor. Sizlerin fikri ne? Neler aldiniz bu konuda nasıl yapmayı planlıyorsunuz?

gLycn_ gün içerisinde kundaklamaya karşıyım fakat uyurken ellerini kıpırdatinca uyanacagini düşünüyorum sadece uyurken kundak yapılabilir ayaklarını sıkmadan

gLycn_ ben öyle kundaklar almadım normal müslin veya penye battaniyeyle kundaklarım heralde ben yapmicam desem bizimkiler ztn yapar 😂 bebeğinin durumuna göre davranırsın

gLycn_ uzmanlar çok sıkı olmayacak ve bacaklarını kapsamayacak şekilde kundaklanabileceğini söylüyor canım. Sadece kollarını ve sıkı olmayacak şekilde yapmayı düşünüyorum ben

gLycn_ ben 1 ay yapmadım. 1 aydan sonra sıçramaya başladı uykusundan. Sürekli kollar kıpır kıpırdı. Müslin bezle kollarını sardım daha rahat uyudu eliyle koluyla oynamayı bıraktı. 1 ay somra bıraktım sarmayı

Minik1anne bende uyurken sıkı olmayacak sekilde yarim kundak düşünüyorum ama asla yapma diyende çok kararsiz kaliyor insan 🙈 ama tabi bebek büyükannelerin eline geçince kundaktan kaçiş yok zaten 😄

Haribo42 aslinda boy boy müslin bezlerim var o şekilde yarim bir kundaksiz olmayacak sanirim canim birde dediğin gibi bebek büyükannelerin eline geçince kundaktan kaçiş yok 😂🙈

Ozican doktor onayi varsa yarim kundak düşünüyordum aslinda kesin yaparim o zaman canim çok kararsizdim iyi oldu yazdiğin 😘🙏🏼

Dilanserdar bende uykusunda yarim kundak düsünüyorum rahat uyusun diye bir arkadas doktorlarda onayliyor yazmis kararsizdim iyi oldu öğrendigim 🙏🏼♥️

Denizanne bende uykusunda kendini uyandirmasin diye yarim kundak dusunuyordum zaten ama her kafadan bir ses cikinca insan ikilemde kaliyor canim cok sag ol bilgilendirdigin icin 🙏🏼♥️

Selvis bende uykusunda kendini uyandirmasin diye yarim saricam canim her kafadan bir ses cikinca ikilemde kalmistim ama iyi oldu boyle yazman çok sag ol canim 😘♥️

gLycn_ aynen canım. Kalçasını sıkma yeter. Ben bunalmasın terlemesin die aldığım müslin bezi üçgen yaptım yazma gibi. Sadece kollarını sardım

gLycn_ bebeğim dört aylık. İlk iki ay kundak yaptım. Daha doğrusu penye battaniye ile doladım. Ellerini çıkarmaya başlayınca bıraktım. Birkaç gece zorlandı uykuya geçmekte ama alıştı şimdi rahat. Kundağa alışan bebeği bıraktırmak da zor olabiliyor bebek uykusu gelince ille sarılmak istiyor çünkü alışınca.

gLycn_ zaten ben kundaklamasam annem gizli saklı yapar yani kaçışım yok benim 😬 Ama en iyisi kundak 👌🏻

gLycn_ ben owlinin 2 yaşına kadar kullanabilrcrği tarzda olan tulumlarından aldım yenidoğanda ellerini içeri koyup yatırıyorsun çok kullanışlı doktorların bir çoğu elleri bebekleri korkutuyor çok sıkmadan sarmak gerek diyor tam kundak değilde bu tarz düşündüm ben

gLycn_ ben ara ara o fermuarli olanlarla kundaklicam bebegim ekim sonu gibi dogacak hava bayaa soğur o yüzden pişikten de korkmam fazla. Bebegin kolları agriyormus yoruluyormus kundak yapinca rahatliyormus diye okumustum ama sıkı sıkı sarilmasi taraftari degilim cok gevsek ve ara ara yapacagim ben

gLycn_ kundaklanmalı tabut şeklinde tahta gibi sıkmadıgın sürece neden olmasın bende kundaklama düşünüyorum dedigim gibiçok sıkmadan

Ozican aynen kayinvalidem de öyle yapmiycam desemde o kesin yapar 🙈