PrenssAnnesiiii Kızlar erken doğum riskm var 18.haftamdan beri 25te durumlr biraz daha ciddiye bindi şuan 30+4üm sizde durumlar nedir 😇
Haribo42 PrenssAnnesiiii bende 27+2 18. Haftadan beri yatıyorım ondan öncede yatıyodum ama kalktığımda oluyodu .. hele bu hafta iyice yatalağa bağladım töbe töbe aşırııı ağrım oluyo ve kasılmamm bebek aşağı çok baskı yapıyor ☹️☹️
mk123 PrenssAnnesiiii benimde bobrek buyumesinden dolayi erken dogum riskim var cok korkuyorum, 27+5 haftaligim rabbim hepimizin bebegini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Nermin PrenssAnnesiiii bende aynı durumdayım 28 den beraberken doğum.riskim var kısalma var 1.9 mm çıkmış yarın gidicem kontrole Bakalm ne durumdayım inşallah biraz düzelmiştir 30+5 olduk bu arada
Busrarda_23 Bende dün doktora gittim rahim agzında kısalma var dedi 28 mm daha 17+ 6 yım cok korkuyorum bu yüzden
PrenssAnnesiiii Haribo42 olmaz canm ben kaç kere hastnede yattm bide sen yatıyorsn ne güzel ben hiç duramıyorm yatakta kalkıyorm
Haribo42 PrenssAnnesiiii ayy inşş valla kaynanam yemek yapıp gönderiyo eşimde çalışıyo gün içinde evimi piskik götürüyo ama kalkmama kararı aldım hata daha önce konuşmuştk seninle kalkıyorum bulaşık çamaşır halletmeye çalışıyodm şimdi hiç uğraşmıyorum amannn
Serra2018 benim de 34 haftalik gunde 3 kere progeston verdi doktorum cok aşırı agrim oluyor yuruyemiyorum bile karnim surekli sert halde
PrenssAnnesiiii Haribo42 ben klkyoRm dışarı çıkıyorm ayakla sağlık ocağına gdyorm duramıyorm ben başımq dert alıcam
PrenssAnnesiiii Busrarda_23 evet canm progestanı aksatmadan kullandım hala kullanıyorm bide uzandım ayağımı havada tuttum uzandıkca rahim ağzım uzadı
Haribo42 PrenssAnnesiiii ben geçen hafta parka gittim öyle yürümedim yani orda uzandımm piknik alanıydı iste .. eve geldim olan olmuş doktor o kdr çok kızdıki ne işin var diye:)) herşeyi yasakladı merdiven inip çıkmak çok tetikliyo bide