Elifece Defneninannesi bende 37+3 . Haftaya sezeryana alınacağım 😣 erken olduğunu düşünüyorum ama doktorum ısrarla haftaya alacağım diyor
Leylaa_ Defneninannesi bugün tam 37 haftalık olduk pazartesi günü doktorum rahimde yumuşama var dedi bir haftaya Doğum gerçekleşir dedi bugün de çok kasılıyo karnım ve bel ağrım var hafif
Zehra Defneninannesi Ewt cnm ztn onlar yalancı dogum sancıları ondn doktorda bişi ypmyr bn bide norml Doğum istyrm ondn bekltyrm sezeryan olsa 38 de dogumum olrdu
MedineDinztrk Dün çatı muayenesi oldum acilde ve sonrada kadın Doğum da yalancı sancılardan girmiştim ama nst de sancı çıktı yine
MedineDinztrk Çatalda baktılar eline eldiven giyip ama canım gerçekten yandı 😥 umarım tekrar tekrar bakılmaz birde plastik bişey var adını bilmiyorum onunla da baktılar bana 🙈
MedineDinztrk Defneninannesi açıklık yoktu canım birde ben 1 mart içim sezeryan günü almıştım Bebek dönmüş 😳 ne yapacağız bilmiyorum
MedineDinztrk Defneninannesi evet beklemeyi düşünüyorum 26 şubatta doktorumla görüşeceğim işler karıştı bakalım 🤔 Senin belli oldu mu tarihin