Selam kizlar nasilsiniz?ya merak ediyorum benimle ayni durumda olaniniz varmi?ben 2 cocuguma hamileyim hatda burdada paylasmisdim dogurmak istemediyimi 2 ci cocugum ve kizim daha 1 yasinda erken oldugu ucun bilmiyodum napym,hamileliyimi duyunca kaynanam fln aman napcaksin dogur sonra hayir erkekse kalsin kizsa aldir dedi,ama ben asla oyle erkek kiz muhabbeti yapmam,yani bebeyim konusunda sormuyo bana bisey sanki bundan izin alcam kac cocuk yapcagmi,ben hayir gunah ben oyle bisey yapdirmam dedim yok nesi gunahmiski dedi,ben bir gun bosanirsam bunun sebebi yalniz kaynanam olucak,esimden cekinmese her sehime karisiyoru ben moskovda yasiyorum bir ay once azerbaycana gitdim ailem kaynam fln orda yasiyo vw kuafere gitmisdim orda kaynanam ne kadar verdin die soruduqunda fiyati az soylemisdim ustunde bir ay gecmis dun ariyip nasilsin demekden diyoki sen kaca yapdirmisdjn sacini?kuaforu gordumde o fiyati senin soylediginnen cok soylemisdi,esim bile karismazken sana ne oluyo kafayi yiycem valla neden boyleler ya benim ismimi bile telefonun kizimin ismiyle kayd etmis bu kotulukler neden?ve ben kuaforcu kzi aradim hayir ben bisey demedim kaynanani gormedim bile diyo,peki nie beni ariyip yalandan agzimdan laf aliyo???istediyim fiyata yapdiririm kime ne?ah kizlar cok bunaldim