Zeynep_adem58 Kizlar 18 haftalik hamileyim ama bebek hareketelrini hala hissetmiyorum bazen seyerti seklinde bisey hissediyorum ama emin olamiyorum siz ne zman hisseftiniz bu benim kafama cok takiliyor
Cennettenbirmelekveannesi Zeynep_adem58 yalnız değilsin canım bende 18+4üm daha hissedemedim benim de ilk bebeğim
Menis21 Zeynep_adem58 Arada pıt pıt biseyler oluyordu ama bende ilk tam 18 de Cuma günü sabah saatleri idi böyle net bir şekilde hissettim hatta oğlumda hemen elini koydu oda hissetti.Ama herkesin değişik zamanlarda olur merak etme seninkide yakındır ...😊😊😊
ikicocuklubiranne Zeynep_adem58 ilk zamanlar damar seyirmesi gibi oluyor canım zaten bebek hareketi olarak algılamıyorsun ama bebek hareketleri oluyor 😊 25+1 deyiz kıpır kıpır 😊
Zeynep_adem58 Bilmiyorum ki hissetmek cok istiyorum bide korkuyorum normalmi diye insallah hissederim yakinda bide yolculuk yaptim uzun hem gidis hem donus biraz korku var bisey olmusmudur diye cuma gunu kontrolum dua edin🙏
MacidEvrenFeray Zeynep_adem58 Ben ilk 19 da hissetmiştim. Hafif bir yer değişimi gibiydi.. 1-2 haftaya hissedersin eminim :) Şimdi 28 haftayız hiiiiiç durmuyoruz meselaaa :D
ZeynepNisa18 Zeynep_adem58 tam anlamıyla eşimin de hissedebileceği şekilde 23.haftada başladı benim. Daha önceleri seyirme cımbızla kapma gibiydi 😊
Deletedmom143 Zeynep_adem58 18de tekme atiyordu bizim bebek Ama pek duzensizdi Hatta 1 hafta bile hiss etmedim Ve doktor normal dedi erken dedi 20-22 arasi hiss edliyormjs en geci
Zeynep_adem58 Ay cok sagolun icimi rahatlattimiz annem hissetmen lazim diyor ne bilim bir tuhaflik var sandim
Ahmer0412 Zeynep_adem58 ben 17 de hissettim canım ama herkeste farklı oluyo yani millete göre kıyaslama daha çok kafana takılır