Ayakta dogum mu olur demeyin şuan instada dönen dogum videolarında yavaş yavaş ayakta dogum pozisyonu ile dogum yapan yabancı akımını izliyorum ve çok ta mantıklı bulduğum tarafı ise yer çekimine karşı ıkınma tarzının daha kolay olduğunu be doğanın bi gelişim süreci olduğunu ispatlıyo artık bi çok doktorlarımız doğumun yatarak olmasının doğanın tabiatına aykırı olduğunu savunan türk doktorlarmız var denk geldiniz mi bilmiyorum doğada ki hiç bir canlının yatarak dogum yapmadığını savunan hayvanlarımız var tabi ki aynı grupta olduklarımız 😁 aslında eskilere de dönecek olursak kadınlar tarla başında bianlık gelen dogum ile diz üstü çöküp dogumunu gerçekleştiren ve gayet de toparlanması dikişi vs açısından daha erken ayağa kalkıp ertesi gün tekrar çalışmak için kalkan nenelerimiz deyim artık vardı lar yani yapabilimişlerdi sizler rast geldiniz mi ? Ben de çok istiyorum fakat bunu doktorumla yakın zamanlarda konuşmalıyım sizin düşünceleriniz neler ben savunmaktayım bu doğumu olması gereken bu olduğu için 💃💃