Ayazinannesiyimki Sezeryan icin onerileriniz neler alim neler goturim yanimda normal diye hazirlanmsdm sezeryam denildi.
GozdeCemre Ayazinannesiyimki nescafe al canım ya baş ağrısı olursa diye 2 si 1 arada öneriyorlar ve özrlde Doğum yaptım ben bir mescafe 6 liraydı içime oturdu 😂 birde çörek otu gaza biberdir 1 tatlı kaşığına 1 bardak su soğuduktan sonra suyunu iç çok iyi geliyor
35shereliz Ayazinannesiyimki nescafe bitter çikolata ve hoşaf götür sezeryandan sonra ayağa kalkıp yürüdüğünde yere bakma karşıya bak emzirme dışında çok dik oturma baş ağrısı yapıyor canım benim aklıma ilk gelenler bunlar senin sormak istediğin birşey var mı ?
Melikee123 Esiniz siz dogumdan ciktik sonra bimden meyveli yogurt milkshake ole sivi seler alsin acikinca atistirirsin agir yemekler yasaklanior sivi seler yemeniz lzim
GozdeCemre Ayazinannesiyimki genelde koridorlarda özelde sıcak su vardı ama devleti bilemiyorum canım
GozdeCemre Ayazinannesiyimki Türk kahvesini yapmak zor olur sanki hastanede birde nescafeyi de şekersiz izin veriyorlar
Ayazinannesiyimki 35shereliz tedekkurler aklma gelmio hic sizin gelirse yazin bide sey yarimdan uyusturulcm gormek icin bebegi
35shereliz Ayazinannesiyimki spinal daha iyi canım genelde uyanmak zor oluyormuş bel ağrın olabilir doktorun ağrı kesici veriyor zaten sen yine sorarsın