Esraaaahmey Seher__ 37 haftalıkta başladım Doğum temizliğe iki gün uğraştık annem ve ablamla kapılar pençelere halılar dolaplar avizeler mutfak dolabı iç dış koltuklar sandalyeler burçlar aklınıza nerde geliyorsa hallettik ama bende bittim daha bugün kendime gelebildim 😀
Denizanne Seher__ ya hayır ben ancak 2 hafta sonra başlayabilicem ablamın yardımıyla tek başıma yapamam 😪
Hiratrkd Seher__ henuz deıl ben kendım yapamıyorum bırını tutmam gerekıyo onu da 1 2 hafta sonra cagrcam doguma baya yakın olsun temızlık ıstıyorm
Esmanur96 Seher__ bende koltuk yıkatıcam yarın, halılar yıkamaya verildi perdeler gün gün yıkanıyor onun dışında detaylı temizlikte haftasonu inşallah 35+1iz Allah yardımcımız olsun 😍
Senbibak Bende 34+4 hiçbiriyle başlamadım Odası geldi bugün annemleri aradım evin anahtarını verdim siz gidin o odayı önden bi temizleyin akşam mobilyayı kuralım dedim çalıştığım İçin annemler de kardeşimle gitti sağolsun günlük pisliği anca toplamıştır 😂
Seher__ Esmanur96 ben koltuklarimi silmiştim temizde camlar silincek annemi bekliyorum perdeler için falan bide işte dolap dislari var tuvalet banyo of çok iş var 😂
Deletedmom133 Seher__ benim dip köşe temizliği bitti sağolsun eşim yardım etti buzluk ikramliklarla doldurdun tek borek az oldu biraz daha yapacagim hafta sonu gün içerisinde toz ev supurme silme yapıyorum sadece10 güne dogurcam inşallah 🥰🥰🥰
Seher__ Deletedmom133 bende annem gelene kadar börek sarma bisyler yapıyim diyorum baklm bide son bebişin son kez eşyalarını gözden geçiricem hastaneye lokum suslicem bide onları halletsem rahatlicam zaman geldi çattı valla bide bayram karışınca araya 😂😂
Uzimm Deletedmom133 canim. Iz seninle ayni haftamiydik ben 37+2 deyim simdi sezeryan mi olacaksin normal mo
Nezahatozen bi ev süpürme silme kaldı şükür ki herşeyi yapmıştım önceden gelenler için sonra halılarım temiz dolaplarım temiz onu da her hafta süpürür silerim tamamen
ebrarmom08 Seher__ oho bitti bile 😁😂 elimde bi bez surekli ev kirlencek diye silip supurup duruyorum ama bugun gene camlarin kapilarin ustunden gectim bayrama 2 3 gun kala annisim geldi kapi cam duvar perde hepsini halletti allah razi olsun 😍
Zhlcnr Seher__ ay evet bı aydır yavaş yavaş dolap ıclerını yaptım erken dogum rıskım olduğundan ağır ağır yarında bı abla gelıcek duvar cam kapı halılar zaten yıkamaya vermıstım bıtıo Allah’ın ıznıyle 36 olcam Cuma günü hafta olarak kontrolden once bıtsın ıstedım alır fılan doguma😂
ebrarmom08 Seher__ benmki saolsun kendi bayram temizligini yapmadan geldi bennkini halletti carsamba misafir gelicek 25 30 kisi ev gene batcak gbi sanki 😂 annem misafirleri gonderrz biz kardesinle siler supurrz evini temizler ole goderiz dedi 😁🤷♀️
PirayeAkca Seher__ 2 hafta sonra kayinvalidem gelecek en son nisanda gelip dip köşe temizlemişti şimdi tam detay temizlik yapacak 37. Haftama doğru ev tamamen temizlenmiş olur, Zaten sonrasında da günlük sil supur yapıyor . Onu bekliyorum yani🤞🤞