Mnevvr53 dun normal dogum yapmis biri olarak soyluyorumki killiymis kilsizmis dogum aninda veya oncesinde buyuk kucuk abdest yapmis gram umurlarinda olmuyo isini yapip geciyo korkum hep agdasiz yakalanmaktiki ve korktugm basima geldi bayram tatilinin arkasina hemen agdaya gidip doguma hazirlikli olcaktim fakat agdacm tatilde oldugu icin gidemedim bikac gub daha bekliyim pazartesi gideyim derken doguma gittim esim jilet yapti ama nasil yapti gel bana sor panikten yarim yamalak yapmis acmaya cekiniyorum ama doktorun umrunda dgilki muayene ederken aa surayami sokcaktim diye bakmiyo direk eldiveni geciriyo gelip sokuyo rahat ol kasma ikinci bir yasadigim seyde lavman yapildi sknti yok o hemen bitti ama idrar problemim 7 cm olana kadr btmedi 7 cm olana kadar lavaboya gitmistim 7 den sonra gondermedi sondayla halletiler yani onlara gore halledildi ama o hissim hic gitmedi yine inatla dedim tuvaletim var gideyim diye bu sferde idrar dgil o bebegin basi baski yapiyo dedi bende inatla idrar dedim sallamadilar bu siradada yatagin kenarinda ayakta sancimi karsiliyorum her sancida comeliyorm falan derken idrarim comelme esnasinda bir aktiki anlatamam yerin dibine girmek istedim fakat bana soyledigi sey rahat ol temizletiriz haklisin idrarin varmis oldu ne kadar cok kasarsan o kadar basina geliyo akisina birak bence