Goksinismail Dokunaklı doğum hikayeni hissederek okudum. Rabbim evladına uzun, sağlıklı ömürler versin canım🤲 kelimelere takılanlara ben de anlam veremedim. Yalnız olmadığını bilmen için yazıyorum. Şanslısın ki ilk gebeliğinde bebeğini kucağına alabilmişsin😊 Ben 2 kez bebeğimi kaybettim😥Bu 3.hamileliğim. Sürekli düşük tehlikesi ve korkusuyla geçti ilk zamanlarım. Gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı iğnelerle yola devam ediyorum. Önce göbeğim şimdi kollarım mor geziyorum. 3 lü taramamda risk çıktı. Ayrıntılı ultrasona 2 kez girmek durumunda kaldım. Onu atlattık derken bebeğe giden damarda direnç çıktı. Yakın tansiyon takibi istediler. Preeklampsi riskiyle takip ediliyorum. 32+2 haftalık olduk çok şükür🤲 Kulağım tıkandı, ağrı başladı, dişe vurdu. Diğer yandan tek gözüm de görmede baya sorun yaşamaya başladım sıvı birikmesi olmuş. Sıkıntılar illaki yaşanıyor ama şükürler olsun bebeğim iyi durumda. Ben de gelişimi gerilemesin diye dua ederek gidiyorum her kontrole. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲