Mermaid16 Nursemomm teşekkür ederiz. Malum bebekler yaz bebeği olcak bazıları su verilmesini bazıları verilmemesini öneriyor anne sütünden suyu karşıladığını biliyorm ama emin olamıyorum. Sizin görüşünüz nedir?
Nursemomm Mermaid16 yukarıda da belirtmiştim canm bi arkadaş sormuştu veriledebilir verilmesede olur anne sütünden zaten su ihtiyacı karşılanıyor ama mama+emzirme yapan anneler günde bi kaç damla kaynayıp ılıtılmış su verebilir aşırı sıcaklarda
Atlarlayasayan Srfn11 anne sütğnde var bütün ihtiyacı zaten ilk bebeğim yaz bebeğiydi 5-6 ay su vermedik doktor onayı ile
Nursemomm denizcik canm bnm ikinci zorunlu sezaryenimdi normal doğum tecrübem yok o konuda bişey diyemem ama korkmana gerek yok ben hemen toparlandım en sağlıklı doğum anne ve bebek için uygun olan doğumdur hayırlı doğumlar
Hnfvndk Nursemomm hastane cantasına ne olur ne olmaz dıye mama koymak ıstıyorum ama hangısı oldugu hkkında hıc bı fıkrım yok. Kulaktan dolma seylerle gıdıp almak da ıstemıyorum. Umarım kı ıhtıyacım olmaz ama tedbır ıcın alıcam. Hangı mamayı önerirsinz pekı?
Nursemomm Hnfvndk canm bn koymamıştım ama kızım tam ememediği için takviye yapmamızı istediler hipp combiotic organik mama aldım maşallah güzel de kilo aldırdı sütüm yetmeye kızım emmeye başlayınca ara verdim mamaya