Nursemomm merhaba hemşire hanım yine ben 😊 salı günü sezaryen olacağım yani 6 günüm kaldı artık 😊 sondayı ameliyathanede takıyoruz dediler yani herhalde spinal iğneyi yaptıktan hemen sonra takarlar değil mi ben biraz korkuyorum da sondadan. Bir de ameliyathaneye gitmeden önce lavman yapılacak o nasıl oluyor acıyor mu çok mu kötü bir şey? Sezaryenden sonra odaya gelince uyuşukluk geçmeden hemen emzirmeye başlayacak mıyım? Sütüm gelmediği ilk günlerde memede kaç dk tutmalıyım bi süresi var mı yoksa bebek yorulunca ağlar falan mı? Lansinoh krem dün kullanmaya başladım, kalkan aldım bir de. Emzirme eğitimi de verecek hastane. Umarım güzelce emzirmeye başlarım. Şu an göğüs uçlarım çok hassas dokunsam rahatsız oluyorum bebeğimden de rahatsız olmam değil mi? İnsan tuhaf düşüncelere kapılıyor. Bir de sütüm gelmezse bir süre mama kullanmak zorunda kalırsam aptamil yeni doğan bebek sütü önerir misin? Ve biberonla mı vereyim şırıngayla mı? Çok soru sordum kusura bakma artık son günler kafamda çok soru var 😊