Cylncyln Selam kızlar 13 haftalık gebeyim kilo almaktan cok korkuyorum hatta şimdiden 1buck kilo aldım allaha şükür hiç bulantım ve kusmam olmadı ama benimle beraber olanlar kilo kaybederken ben kilo alıyorum ve daha da alacagım için cok korkuyorum 😭😭
Hll Cylncyln canım bunu o şekilde düsünmek yerine bebegim saglkla büyüyor ve onun icin kilo aliyorum olarak düsün. Ki zaten dogumdan sonra emin ol o kilolar gidiyor. 25 kilo aldm ve dogumdan 1 hafta sonra 13 kilosu gitti. Oglum 6 aylkken geri kalan kilomdan da eser kalmadı. İllaki vücudun bozulacak,catlaklarn olacak sence bebegin icin degmez mi😉takılma yeterki saglicakla al kucagna gerisi hic önemli degil☺️
[silindi] Cylncyln al ne olacak insan büyüyor içinde bu ne kadar muhteşem bir şey kilo değil mi verirsin üüzüldüğün tek şey kilon olsun Allah evladınla sağlığınla sınamasın
Burcuveburcum Cylncyln Hamile bir kadının kilo almasından daha doğal ne olabilir sağlıklı olun bebeğiniz de siz de gerisi önemli mi🙄
Cylncyln Hll ya biliyorum ama her gören kaf söylüyor daha 3 aylıgım yok popon büyümüş yok basenlerin genişlemiş burnun büyümüş yüzün büyümüş beni ruhsal bunalıma soktular cok yansıtmamaya calışsam da içcen içe kendimi yiyorum ve cok moralim bozuluyor
_Merius_ Cylncyln canım evlendiğinde 68 70 arasıydım evlendikten sonra bin tane doğum kontrol iğnesiydi hapiydi herşeyi kullandık 2 yıl boyunca ve ben toplam 25 kilo aldım sonra hadi diyet spor vs hapları da artık bırakayım da kilo veriim vücut 1 yıla anca kendini toparlar bebek olur dedik ki megersem bazen hayat planlanan gini olmuyormuş daha 2 3 kilo vermiştim ki pat diye hamile kaldım 😂😂 4 ay oldu toplamda 5 kilo aldım Su an 100 kiloyum ilk ogrendigimde allahım ben bu kadar şişmanken nasıl hamile kalırım diye düşündüm sonra da ammaaaaaann kilo degilmi her türlü verilir allahın izniyle bebeğim sağ salim kucağıma gelsin dedim şimdi yolun tam yarisindayiz karnım daha hiç büyümedi ama sanki popom hamile 😂😂😂😂 karnın nerde diye soranlara bebek k.cima kaçtı diyesim geliyor 😂😂😂 doğsun genişler o koşuşturma içinde nasıl verdiğimizi bile anlamıcaz 🧡🧡🧡 sakın bunlara takılma sağlıkla büyüsün bebeklerimiz tek düşüncemiz bu olsun 💜💜💜💜
Nurcan6148 Cylncyln Hep aynilar bencil insanlar.Ayni kiloda olmama ragmen banada aynisini soyluyirlar.Bogasim geliyor hepsini.Hatta bu ara herkese gicigim😁
Mutire Cylncyln o laf sokanlar çocuk doğurmuş mu acaba hayret bişey boşver ağzı olan konusucak bu hep böyle sen onları mi takicaksin kafana tadını çıkar hamileliligin nice insanlar hamile olmak için neler yapıyor ama bak Allah nasip etmiş sana
Hll Cylncyln adı üzerinde elalem. Takılma. Benim hayatm,benim bedenim size ne de gec. Hamilelik psikolojisini bahane et sok lafini😂ben hep öyle yaptm. Ay götün büyümüş dedi mi biri cahilligimin büyümesinden iyidir diyordum😂bak ikinci bebegime hamileyim 52 kiloyla hamile kaldm. İlk gebeligimdeki kilolar gitti üzerine 5 kilo daha verdim. Simdi daha 16 haftalk olmama ragmen 7 kilo aldm pişman degilim. Bebegim saglklı önemli olan bu. İnan bana kapi kapannca hepsi dista kaliyor. Zaten bunu söyleyenleride dahil etme yaknina. Böyle insanlar anca zarar verir sana ve ailene.
Cylncyln _Merius_ ben 61 kiloyum 59 la hamile kaldım ama bilmiyorum kızlar sizde haklısınız ama toplum cok moralimi bozuyor
12_yil_sonra Cylncyln fiziksel özelliklerinize bu kadar takılı kalmayın . Sağlıklı olun yeter. Mide kanseri bir arkadaşım 38 kilo kaldı . Allah korusun da tercih eder miydiniz 😔
Nazlisezgin Cylncyln ah bebeğim ben 62 liyle hamile kaldım şuan 70 kiloyum daha 19 haftalık hamileyim. Babada herkes diyo popon çıkmış, karnın çıkmış ikiz gibi olmuş. Takmıyorum yiyorum çünkü bebeğim sağlıklı olsuna çevre önemli değil 😆
Sedef-345 Cylncyln 59 la hamile kaldım bulantım hiç olmadı abartı yemedim hatta 20. Haftamdan beri hergün düzlenli 45 dakika yürüyorum . En son 34. Haftamda tartıldım 12 kilo almışım 🤣🤣🤣 ama gören sadece basket topu gibi göbeğimin olduğunu söyleşiyor. Basen falan çıkmadı bende erkek bebektendir diyenler var. Neyse moral bozmak gibi olmazsın ama kilo alımından kaçamıyor insan 😛 sağlıklı olsunda bebişler veririz kiloları 🙏🥳
Aliyee2 Cylncyln Canim hic korkma cunku bizim yerimizde olmak isteyen bir suru kadin vsr oyle dusun. Disardan soylenenlere kafayi hic takma 18. Haftaya kadar kilo almadim sonra birden bire odem yaptim herkes nolmus swna deyip duruyor ama ben gulup geciyorum cunku bebegim kucagima aldiktan sonra kilolar elbet verilir 🤗🤗
_Merius_ Ssedaxx ne üzülüyosun canım yaaa bebeğin peşinden koşarken zayıflıcaz hiç merak etme ben hunharca yürüyüş yapiyorum hergun bol bol yürüyüş yapcaz 🧡
Sevimlisevimli Ben bulantı kusma 10 kiloya yakın verdim.Verdigim kiloların 5 kilosunu aldım daha.Hamile kaldığım kiloya çıkmadım yani.Bayramda şişmişsin çok mu kilo aldın dediler bana da.Belirli bi kesim var onlar hiçbir zaman olumlu konuşmazlar.Tek bildikleri patavatsızca konuşmak.Onlarin yüzünden kendimi üzemem.Sende üzme bence.Hem de bebek için değer yani.Hamile bir kadının 15 kg kadar kilo alması dünyanın en doğal durumlarından biri.Sende takma bebeğine odaklan.
Berrinsoygazi Benimde 10+6 haftalık 1,3 kg almışım Bayram’da hamur işini çok kaçırdım 🙈 bebeğim sağlıklı olsunda hiç birşey umrunda değil ,ki bende hamilelik ten önce 25 kg vermiştim
UmudumOldun Cylncyln niye korkuyorsunki. Ben 55le hamile kaldım şuan 3 kilo aldım 14+5im herkes kenarların genişlemiş diyor . Çokta umrumda. İçimizde can taşıyoruz sonuçta tabiki kilo alicaz. Benim çoğu arkadaşım 20 kiloya yakın aldı şimdi hepsi çöp gibi kaldı 😃 Beyaz ekmek yemek hamur işi yeme diyor herkes. Tek yiyebildigim midemi bastıran şeyler poğaça börek. Canın ne isterse onu ye
Nurcan6148 UmudumOldun şu bos bos konusanlar varya agizlarinin ustune kurekle vurasim geliyor😁kilo almissin biraz diyorlar e hamileyim belki ondandir diyorum
Ssedaxx _Merius_ şuan çalışıyorum zamanım olmuyor ama 1 ay sonra işten ayrılcam bende başlıyacagım inşallah
_Merius_ Ssedaxx bende çalışıyorum gu içerisinde çok fazla hareket etme şansım olmuyor ama akşamları eşimle beraber çıkıp yürüyoruz çok hızlı bi tempo da yürümüyoruz çünkü ben hızlı yoruluyorum 😂
Aylininzz Cylncyln hicde korkma doğumdan sonra cabuk kilo verenler oluyor bak ben kilo aldim derdim o deil 34 haftlğm gelisim gerilgi dedi 3 hafta geriden gelior
Cylncyln Ancelina valla ya bizi kimse anlamıyor 😭 aslında olay tam olarak kilo değil cook kilo almak tabikide gebelikte kilo alınıyor ama korkuyorum işte ya