Emreilknur5561 Snglcm aynı durum bende de var ilk yükleme de 190 çıktı ikinciyi istedi onda da 193 gittikçe çıkıyordu. Beni de endokrine yönlendirdi diyet mi verir insülin mi daha belli değil gitmedim bende seni gibi çok takıyırum kafama
Snglcm Emreilknur5561 bn Hatay Dörtyol'da yasiyrm burda gittiğim devlet hastanesi kadın dogumcum guzl ilgileniyor yükleme yapıldı 100 luk üç değer normal toklugum 193 çıktı bni direk diyetisyene yönlendirdi diyet listesi verildi onu uygulamaya calisiyrm elimden geldikçe
Emreilknur5561 Snglcm ben henüz görünmedim doktora Pazartesi günü giidcem diyet vericegi de kesin değil zAten kadın Doğum doktorum insülin de verebilir dedi
Emreilknur5561 Snglcm gittim canım diyet doktoruna yönlendirdi diyet yapıcaz artıkkk zaten çok fazla Biseyim kalmadı kızım icin mecburum😍
Vldnshn Snglcm neden moralini bozuyorsun canım korkacak birşey yok benim aileden ırsi olduğu için 8. Hafta da genel kan tahlilinde Yüksel bulundu ve o zaman dan beri ünsilin kullanıyorum diyet yapıyorum çok şükür alıştık korkma sakin ol
Snglcm Vldnshn bende alıştım sayılır ama doğumdan sonra kaladabiliyormus o yüzden endiseliyim bide bebeğim gelişir mı diye düşünce var kilo bakımından
Snglcm Vldnshn bnm haftasıyla uyumlu 2 hafta önce 25 haftaliktik kilosu 800 gram civarı dedi haftasıyla uyumlu dedi
Vldnshn Snglcm illa iri olacak diye birşey yok kötü düşünmeyin yediklerinize dikkat edin gerisi önemli değil ben alıştım sanırım 😊
Snglcm Vldnshn dikkat ediyrm kesinlikle tatlı hamurlu yemiyorum hamileyim diye tadına bak diyenler çok fazla onu bile yapmiyrm ogunlerim az yemeklerin yanında bolca yağsız salata yiyrm o bni biraz da olsa tok tutuyor
Vldnshn Snglcm beyaz ekmek hamur işleri tatlı dan uzak durun meyve yerken muhakkak yanında yoğurt süt veya ayran tüketin meyve kan şekerini hızlıca yükseltecektir ancak yoğurt süt onu anında dengeleyecektir
Snglcm Vldnshn mutlaka bunları yapiyrm meyve zaten istediğimiz kadar yiyemiyrz yedikten sonra mutlaka yoğurt yiyrm hemen