Hfzrmysa Atatürk Şehir hastanesinde bi erkek doktor vardı arefe günü 🙄🙄 hiç memnun kalmadım başka önereceğiniz doktor var mı😊
mervedd Hfzrmysa bende akçaydayım bugün Burhaniye devlette mehtap hanıma göründüm beni kabul etmedi burada doğuramazsın dedi 0 kan grubu yokmuş beni Balıkesir şehir hast yönlendirdi acaba orası nasıl bilgisi olan varsa bende bekliyeyim şurda belki Öneri gelir
Simirna Hfzrmysa emel doğan özdaş ya da Tuğban seçkin kececiogluna gidebilirsin canım. Gittiğin Erkek doktorun adını biliyor musun
Rumeysayildiz Hfzrmysa 2 3 doktora gittim şehir hastanesinde bebek zayıf dediler dediler hiç Bi işlem yapmadılar en son dün Mehmet şirvancıya gittim zayıf bebek gelişimde Bi sıkıntı olabilir ayrıntılı ultrasonda baktoralım dedi şükür Bi sorun yokmuş çok memnun kaldım canım bende
Srfn11 Hfzrmysa evet 2 sene once bnm eltimin cocuguna beyin ozurlu demisti manyak herifin teki kesin odur patavatsizin teki ismini hatirlamiorumda degisik bi ismi vardi. Degistir onu direk
Hfzrmysa Simirna mervedd yani bi erkek doktor vardı ki rezalet kimse o adınıda bilmiyorum dengesiz adam ya soru soruyorum cevap yok kese yok dedi kaldırdı beni ultrosana doğru düzgün bakmadı ben de sanıyorum ki hamileliğimin ilk haftası meğer 1.buçuk aylıkmışım ıspartaya gelince öğrendim
Gulayduru mervedd iylide kabul etmemis ben hic memenun degilim kimse degil edremitte onur bey var onur karabulut cok tecrubeli ilgili guler yuzlu bi doktor tavsiye ederim
Hfzrmysa Simirna adını bilmiyorum ama o kadar baştan savdı ki anlatamam sorduğum sorulara bile cevap vermedi, ya ultrosanuda baştan savma yaptı kese yok dedi, ıspartaya geldim de çok şükür kesemi gördüm
mervedd Hfzrmysa evet bugün gittiğim mehtap hanımda otomatiğe bağladı saydı saydı tahlil istedi sonuçları alayım kabul edecek doktor arıyorum bakalım devlet biraz ilgisiz gibi ne zor iş doktor bulmak Allah yardımcımız olsun
Goncaa3 Canım Balıkesir Atatürk şehir hastanesinde Zafer Çankırıyı öneririm. Bende Zafer beye gidiyorum gayet memnunum.
mervedd Gulayduru tamam canım Onur beye de bir randevu alayım bi görüneyim inşallah kabul eder Balıkesir’e git gel biraz zor olacak yoksa bi şansımı deneyeyim teşekkür ederim
Gulayduru Simirna benim bi arkadasimada burda doguramsin demisti ama burda dogurdu yani guvenme bence bide onur beye gorunmeni tavsiye ederim ayrıca kac haftalıksin
Simirna Gulayduru 36 haftalik oldum canım. Ben hem kerim beye hem de özele gidiyordum. 28. Haftaya kadar ikisine de devam ettim. Şimdi özele devam ediyorum. Normal doğum mu olacak
Gulayduru Simirna evet normal olucak ben 39+5 günlugum bugun yarin olucak insallah bende cok doktor denedim en sonunda onur beyde memnun kaldım
Hfzrmysa Srfn11 yani böyle bi dr ömrümde ilk kez gördüm ilk gebeliğim bişey bilmiyorum doktora da sormayacaksam kime sorucam
Srfn11 Hfzrmysa İsmini tam hatirlamiorum ama dedigin hastahanedeki bska doktor olamaz cnku kadinlardan fln memnun herkes o adamdan bircok kisi memnuyietsiz ayrilior.