Merve91 Bayanlar Doğum tarihimiz belli Allah izin verirse 23 Temmuz daha hiçbişeyi yıkamadım sizce hastane çantasını falan hazırlamalı mıyım ?
tektanemmmm Merve91 valla 38/4 üm hala hastane çantam hazır değil😊bebeğimin kıyafetlerini de geçen hafta yıkadım da daha var çantnın içinde durmasının anlamı yok ben sancım başladığı gibi doldurup gidecem
Deletedmom133 Merve91 yap canım ne olur be olmaz inan yerinde duramayan kıpır kıpır bir kadındım 8 aya kadar market alış verisini bile ben yapardım şimdi inan dibimdeki eczaneye gidip gelmek bile zor geliyor yao hazır dursun sonra kafan rahat doğumu beklersin
Ayckntmt Yok kız doğumdan sonra yaparsın 😀 ay benim eylülde de doğum valla şimdiden yapasım var iyi durmuşsun şimdiye kadar yap tabi son ay bellimi olur her an olabilir doğum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Merve91 Ayckntmt ay canım benim amin hepimize nasip etsin inşallah😂😂 ya başlasam iki günümü alır diye düşünüyorum yani annemler de ne duruyorsun yapalım artık falan diyorlar bu hafta başlıyim o zaman
Merve91 tektanemmmm şimdi sezaryen olacak ya benim ki çevremdekiler diyor ki hiç belli olmuyor her an olabilir diyorlar yoksa normal olsa ben hiç hazırlamazdım şimdi
uduygudmrhn Merve91 bende 36 haftalığım çantası eğer alışverişi tamamladıysan yarım saatlik iş. Havalar ısındıkça günler geçtikçe halsizlik yapar hazırla kurtul bence. Sana bitek bebeni beklemek kalsın. Lohusa dönemin için birkaç birşeyler okursun zihnen doğuma hazırlarsın kendini filan.
Karvilsu Merve91 Alis Veris bitti sadece yikayip cantaya koymam Kaldi Onuda bu Hafta yapicam insallah 🙂