Gimmy Kızlar selam 34. Haftadayız ama hala bir isim bulamadık oğlumuza. Eşim çok seçici ne önersem beğenmiyor kendisinin kriterleri var şöyle ki; kesinlikle Arapça Farsça kökenli olmayacak öz Türkçe bir isim olacak son 10 senede çıkan veya dizilerle popüler olan isimlerden olmayacak mutlaka sağlam bir kökeni ve anlamı olacak ben fikirleri tükettim bulamıyorum artık, sizin aklınıza gelen bir şey varsa paylaşır mısınız lütfen teşekkürler şimdiden 💁🏼♀️
Bsrkoc Gimmy bir arkadaşımın oğlunun ismi Aybars çok hoş bence tavsiye ederim kuzenimizin oğlu da Baybars 😊 ama bence aybars daha güzel. bizim de erkek olacak sanırım doktor erken ama erkek gibi dedi biz de Gökalp düşünüyoruz 🥰 sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Havva123 Gimmy benim esimde ayni turkce olucak diyor bizde Tolunay Göktuğ Göktürk bu üc isim arasinda en cok Göktürk diyor
zcolak Gimmy bende kız hissediyordum dün doktor erkek gibi dedi. Kız olsa ismini babası seçecekti erkeği ben. Şimdi aynı durum bizde de başlayacak ben bulucam isim o beğenmeyecek🤦🏼♀️
Bsyldrmdlk Gimmy bizimde önceliğimiz anlamlı ve Türk kökenli bir isim olmasıydı. Eşim ilk önce Arslan istedi sonra tek başına bir anlamı olmayınca Alparslan koymaya karar verdik 💙😍 Hem anlamlı hemde Türk kökenli bir isim 💞
bebegimibekliyrm UTKU : Öztürkçede çok zorlu emeklerden sonra ulaşılan Zafer, Yengi, Mutlu son demek.
Nergis34 Gimmy ayy benim eşimde oyle. Bizde 34 + 4 olduk hala isim yok cok farkli bisey istiyormuş beyfendi