Ebrumila gLycn_ canım civilede bak derim .. ayni fiyat ve oldukca fazla renk secenegi var bn civilden almayi dusunuorum
gLycn_ Ebrumila aldim canim ama yinede sag ol baska ihtiyaci olan arkadaslar varsa onlar ordan temin etsinler 👍🏻
Ftlyztrk1 https://www.a101.com.tr/anne-bebek/irak-plastik-bebek-kuveti-50-l/ sitede de var aynı fiyata
Biyolog Bende sabah kalktım ve hemen aldım a101 çok yakınımda. Ben sızdırma testide yaptım. Gayet iyi. E bebekte 200 tl likle çok bi farklı yok. Ve 3 parca 37 tl...
honey gLycn_ canım filesiz kullan diyor çoğu kişi. Çünkü filede çocuk üşüyormuş, ya sünger yada havlu falan koy suyun içine, çocukta suyun içinde kalmış olur ve üşümez :) en son kaldırır bi su döker çıkarırsın bebişi :)
gLycn_ honey sünger almayi planliyorum canim kiş bebeği olucak benimkisi üşüyeceği için vazgeçtim bende fileden 👍🏻
Serrameri @gLycn_ biraz önce aldım baya beğendim gerçekten dışarda satılanlardan farkı da yok. Üstelik desenleri falan aşırı hoşuma gitti içine girip keyif yapasım geldi 😂
gLycn_ Serrameri sevindim canim bencede gayet güzel ve sağlamda 👍🏻 Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin hepimize ♥️🧿
Denizmavisii gLycn_ ben aldım canım kullanmadım daha ama gayet kullanışlı duruyor içinede e bebekten babyjem XL marka file aldım oda 25₺ denedim tam oldu
honey Arkadaşlar bulamayanlar online A101 den bakabilir, orda da var. Eşim bulamasaydı bende ordan alacaktım, bilginiz olsun:)
PembeKoala Şok marketin internet sitesinde aynı küvet 10 TL mağazalarda da bulabilirsiniz kaldıysa eğer,maşrapa ve kova da ebebekte A101 deki fiyatıyla aynı fiyata gelmiş hatta küvette aynı fiyat ama kalmamış diğerleri mevcut bilgilerinize