Mamiel gLycn_ gLycn_ bu üçlüyü aynı fiyata aldim canım ama file almadim kullanmayı da düşünmuyorum. Kullanirim dersen de e bebekte iyumlu fileler varmis bazi postlarsa alan arkadaslara denk geldim. Kuvet seti de gayet iyi zaten çok kullanacağımız bisey degil
gLycn_ Senbibak https://hizliresim.com Bu siteye resmi yükle altinda cikan linkleri kopyalayip buraya yorum olarak yapiştir canim boyle yapiliyor
Elif01 gLycn_ ben olsam alırdım uygun ve güzel ben kaçırmıştım ındırımı bıtmıstı hep stok daha da gelmez dıye artık Internet’ten aldım ☺️
Tazeannevebebegi gLycn_ e bebekte 85 liraya denk geliyodu üçü ben file almayı düşünmüyorum üşüyormuş havada kaldığı için ama sen bilirsin tabi canım
gLycn_ Tazeannevebebegi bende fileden vazgectim canim kiş bebeği olucak benimkiside sünger almayi planliyorum ben 👍🏻
gLycn_ Pnrarvn sünger almayi planliyorum canim kış bebeği olucak benimkisi filede üşüme problemi oluyormuş👍🏻 Ekstra file/sunger ne alirsak alalim bu sekilde daha uyguna geliyor zaten ♥️
Pnrarvn gLycn_ aynen canım kesinlikle böyle daha uyguna geliyor kaliteside iyiymiş herkes öyle dedi şokun ki daha mağazada kırılmıştı 101inki sağlammış.
uhuddd gLycn_ evet file sıkıntıaı var bende file vardı uymamıstı büyükdü cünkü küvet sonra bi arkadas verdi biraz daha büyük file o tam oldu yani fileli küvet fiyatlarına bakım filede cok ucu olmuyorr bide ebatını tuturamaSanız falan ugrasırsınız
gLycn_ uhuddd kış bebeği olucak canim benmkisi fileden ziyade sünger alicam zaten o yüzden sorun olmaz sanirim uyguna geldi benim icin bu sekilde 👍🏻
gLycn_ eymen08arass bebegin küvetteki suyla temasini kesiyor canim yardim eden birisi olmasa bile yaninda rahatlikla bebegini yikayaniliyorsun
Senbibak gLycn_ hahah kolaymış canım gelse yapcam bi saat önce aradılar getirmediler bende merakla bekliyorum
Yesimeliz gLycn_ cok tsk ederim bilgi verdigin icin canim bugun gittom hemen. Yarin gelecek dediler umarim tukenmeden alirim.
gLycn_ Yesimeliz bizim burdaki a101 şubesi böyle kafalarina göre yerleştiriyorlar canim bende tesadüfi denk gelsim umarim bulursun uyguna geliyor 👍🏻👍🏻
gLycn_ Birkucukumut a101de canim yarinin aktüel ürünüymüş ama burdaki şube çalişanlari kafalarina göre yerleştirdikleri icin ben tesadüf eseri bulup aldim