busragrgn Arkadaşlar merhaba. Daha 6 haftalık hamileyim🤰🏻 Haftaya cuma kese ve kalp atışı duymaya gideceğiz. Karnım sanki 4 aylık gibi şiş, sanırım bu gaz🥴 sizde de oldu mu? Ne iyi gelir? Herkese güzel çarşambalar🦋💞
Cylncyln busragrgn bende de oldu hatta aynı sebebden bende post açmıştım 11 haftalığım gaz sorunu azaldı ama geçmiyor
Cylncyln busragrgn valla pardon 11 değil 13 haftalıgım ama hala aynıyım dediğim gibi doktorum gecmez progestron hormonundan kaynaklı dedi
Asyaaaa10 busragrgn maalesef hatta bazen sancısından duramıyorum. Üstüne bide kan ilacıda gaz yapınca mahvoluyorum
busragrgn Asyaaaa10 bir de öğretmenim ben, dersde çok sıkıştırıyor gaz sancısı sanki karnıma iğneler batıyor. 6+1 im daha ama kabızlık ve gaz şimdiden çok ağır başladı🥴
busragrgn Asyaaaa10 amin canım amin Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar🥰🥰
busragrgn Esesen ay ben günde bir tane içmeye çalışıyorum bir de kayınvalidem organik papatya kurutmuş geçen ay ondan bir kupa içiyorum biraz daha rahatlatıyor🦋
Esesen busragrgn bitki çayı içme bence hamilesin. Bebek için iyi olmayabilir. Ben de alerjim var içeyim diye düşündüm ama vazgeçtim sonra tehlikeli
busragrgn Esesen doktoruma sorduğumda mayısta toplanıp kurutulmuş papatya olursa ve alerjik bir vücudun yoksa günde bir kupa papatya çok iyi gelir demişti🌼🌼